Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Κουίνσι!

Πανηγυρισμούς... προκάλεσε στην Παιανία η είδηση πως ο τεχνικός της Εθνικής Γκάνας δεν κάλεσε στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα (21/1-12/2 στην Γκαμπόν) τον Κουίνσι!

Δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Κουίνσι!
Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γκανέζου επιθετικού στην καρδιά του χειμώνα, κάτι που σαφώς θα πρέπει να ικανοποιεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Σε περίπτωση που ο Κούινσι καλούταν στην εθνική ομάδα της Γκάνας θα έπρεπε να μεταβεί στη Νότια Αφρική στις 7 Ιανουαρίου καθώς οι «black stars» θα κάνουν εκεί προετοιμασία ως τις 19 Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, ο Φερέιρα θα στερούταν τον 25χρόνο άσο για ένα διάστημα που θα ξεπερνούσε τον ένα μην σε περίπτωση που η Γκάνα έφτανε ως τον τελικό του Κόπα Αφρικα.
Ο Στεβάνοβιτς κάλεσε συνολικά 25 παίκτες. Στην συνέχεια η αποστολή της Γκάνας θα μειωθεί σε 23 παίκτες. Εκτός από τον Κουίνσι εκτός αποστολής έμεινα οι Μίκαελ Εσιέν της Τσέλσι και ο βασικός γκολκίπερ Ρίτσαρντ Κίνγκσον. Αντίθετα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Ντνίπρο, Ντέρεκ Μπόατενγκ συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Στεβάνοβιτς.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: