Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Για καλά Χριστούγεννα…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για καλά Χριστούγεννα…
Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν πρέπει να ασχοληθώ με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό. Αν και θεωρώ πως η ομάδα του Αγρινίου έχει επιδείξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, μία ομάδα που εκτός έδρας παίζει σφικτά και βγαίνει γρήγορα στην κόντρα, δεν το φοβάμαι το ματς.
Με τον κανόνα των… σκαμπανεβασμάτων, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι εύκολο! Θα μπει η ομάδα στο γήπεδο και θα μασάει σίδερα και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φτάσει στους 3 βαθμούς της νίκης.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται με τον Πανθρακικό. Ένας σοβαρός ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα. Επειδή όμως φέτος δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα και μπορείς να περιμένεις το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο θα πρέπει Πρόμπιερζ και παίκτες να μην θυμηθούν ούτε τα Νέα Σμύρνη, ούτε την Τρίπολη.

Για να κάνουμε όλοι καλά Χριστούγεννα θα πρέπει επιτέλους άπαντες να σοβαρευτούν και να κάνουν το αυτονόητο. Να κερδίσουν τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Πανθρακικό αρχικά και στην συνέχεια με Δόξα, Κέρκυρα και Γιάννενα ώστε στις 8 Ιανουαρίου να έχουν αποκαταστήσει εν μέρει την τάξη βαθμολογικά στο πρωτάθλημα και φυσικά να συνεχίζουν στο κύπελλο.
Οι δικαιολογίες στέρεψαν, τα λόγια πλέον είναι περιττά και φυσικά η μπάλα για αυτά τα παιχνίδια είναι αποκλειστικά στα πόδια του Πρόμπιερζ και των παικτών. Ας την στείλουν στα αντίπαλα δίχτυα…
Υ.Γ.1 Που να ξέρουν οι Ρουμάνοι τι γίνεται στην Ελλάδα. Που να ξέρουν ότι φέτος τελειώνουν τα ψέματα γιατί ανέβηκαν οι θερμοκρασίες και ότι είχε… παγώσει, αρχίζει και λιώνει. Είδα τα δημοσιεύματα ( http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=3171 ) , αλλά για να είμαι σίγουρος θα ρωτήσω τον Ιάκομπ για αυτά που γράφουν οι συμπατριώτες του. Κι να δω αν οι… καζούρες με τα τρακτέρ γυρίσουν μπούμεραγκ σε κάποιους… άπλες!
Υ.Γ.2  Ο  ΑΡΗΣ για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι θέλει τους αντιπάλους οπαδούς στην έδρα του. Η αστυνομία δεν επέτρεψε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναιτωλικού στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην θύρα 4 για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Θυμίζω ότι πριν από δυο εβδομάδες στο Καραισκάκη αυτοί που απαιτούσαν (και καλά έκαναν) να ταξιδέψουν στην Τρίπολη, δεν έδωσαν εισιτήρια στην ομάδα του Αγρινίου. Εδώ θα μου πεις βαφτίστηκαν…. 5% του γηπέδου της Λιβαδειάς τα 2500 εισιτήρια. Προφανώς η Λιβαδειά… arena θα χωράει 50.000 κόσμο!!!
Υ.Γ. 3 Πέρα από την πλάκα αν δεν αντιληφθούν ορισμένοι οπαδοί ότι μόνο ενωμένοι με τους υπόλοιπους οπαδούς θα μπορέσουν να περάσουν τα θέματα και τα ζητήματά τους, σύντομα θα αναζητούμε όλοι το οπαδικό κίνημα.
 Αν ο (κάθε) οπαδός του Ολυμπιακού βολεύεται από το γεγονός ότι ο (κάθε) Μαρινάκης είναι… δυνατός και επομένως τον βρίσκει τον τρόπο για να πάει στην Τρίπολη ή στην Λιβαδειά, σύντομα θα αντιληφθεί την σκληρή πραγματικότητα της… εξαφάνισης της οπαδικής του ιδιότητας και της μετατροπής του σε… χειροκροτητή επιχειρηματιών και όχι της αγαπημένης του ομάδας.
 πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: