Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Ξεμπούκωσε" και ο Μιραλάς!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για το... «ξεμπούκωμα» του Κέβιν Μιραλάς στο ματς με τον Λεβαδειακό!

"Ξεμπούκωσε" και ο Μιραλάς!
Το ματς στη Λιβαδειά είναι εκτός αγωνιστικής κριτικής. Ο Γιώργος Παράσχος από την πρώτη συμμετοχή του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα είχε πει ξεκάθαρα πως η ομάδας του λόγω των απανωτών παιχνιδιών και του περιορισμένου ρόστερ, θα διαλέξει παιχνίδια.
Από προχθές ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν θα το αντιμετώπιζε με τον... βαρύ οπλισμό του.
Ο Ελληνας κόουτς προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του με τρία στόπερ, μήπως και...
Εύκολο να το προσπαθείς, δύσκολο να το καταφέρεις.
Ο καλός τερματοφύλακας Κυριακίδης «κατέβασε» το δυνατό σουτ του Φετφατζίδη, αλλά στο διαγώνιο σουτ του Πάντελιτς αιφνιδιάστηκε.
Η σεμνή τελετή έλαβε νωρίς τέλος. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει κι ο Λεβαδειακός να χάνει την μπάλα στη δεύτερη πάσα...
Στην Κέρκυρα θαυμάστηκε η εκτελεστική δεινότητα του Πάντελιτς. Στη Λιβαδειά πήρε σκυτάλη ο Κέβιν Μιραλάς με τρία όμορφα σε εκτέλεση γκολ. Ο Βέλγος «ξεκούμπωσε» για τα καλά, ο Φετφατζίδης έπαιξε για μία ώρα εξαιρετικά κι ο Λεβαδειακός μπορεί να λέει «καλά που δεν πάθαμε και τίποτα».
Μετά το τέταρτο γκολ η «ερυθρόλευκη» μηχανή δούλεψε στο ρελαντί. Ποτουρίδης, Φουστέρ και Χαβίτο ήταν μετρίως μέτριοι, ο Μόνχε χάθηκε ως κεντρικός χαφ κι αντί για μαρτύριο της Λιβαδειάς είχαμε το μαρτύριο των οπαδών του Ολυμπιακού που καλόμαθαν στα τέσσερα και περίμεναν δικαιολογημένα ένα-δυο παραπάνω.
Πιθανολογώ ότι σήμερα στου Ρέντη θ' ακουστούν φωνές από τον Βαλβέρδε. Μια μεγάλη ομάδα οφείλει να σέβεται και τον αντίπαλο και τον κόσμο της, στον βαθμό που αυτός ενδιαφέρεται για τη νίκη αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας του...
Αν έχει μια σημασία από ψυχολογικής άποψης, ο Ολυμπιακός πέρασε πρώτος στη βαθμολογία. Ουσιαστικά έχει να καλύψει δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.
Φαίνεται όμως πως απαλλαγμένος για δύο μήνες από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με τους τραυματίες να επανέρχονται, μπορεί βάσιμα να ελπίζει πως τουλάχιστον ο ίδιος δεν θα χάσει άλλο έδαφος. Θα το πετύχει δε αυτό βελτιώνοντας τις επιδόσεις του σε άμυνα και επίθεση.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: