Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Aτόπημα του Βασσάρα, αν το είπε για Λέτο"...!!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου κάλεσε τον Κύρο Βασσάρα να ξεκαθαρίσει την θέση του, σχετικά με τα όσα είπε στο σεμινάριο των διαιτητών για τον Σεμπάστιαν Λέτο, όπου ο αρχιδιαιτητής φέρεται να τόνισε "προσοχή, ο συγκεκριμένος βουτάει διαρκώς για να κερδίσει φάουλ και πέναλτι. Δεν το έκανε μόνο στην Ξάνθη, το έχει επαναλάβει σε πολλά ματς"...

"Aτόπημα του Βασσάρα, αν το είπε για Λέτο"...
Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και μέλος του Δ.Σ, ξεκίνησε το σχόλιό του στο leoforos.gr, λέγοντας: «Δεν γίνεται ένας παράγοντας της ελληνικής διαιτησίας να βγαίνει και να λέει αυτά τα πράγματα. Δεν είναι σωστό. Αν αυτά που γράφτηκαν στις εφημερίδες, οτι δηλαδή έδειξε στο σεμινάριο την φάση του Λέτο στην Ξάνθη και έλεγε πως ήταν λάθος η υπόδειξη του διαιτητή Παπά, είναι αλήθεια, πρόκειται για μεγάλο ατόπημα».
Όσο για το τί θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε δύο επιλογές στον Κύρο Βασσάρα: «Θα πρέπει σήμερα κιόλας να βγει και να γνωστοποιήσει την παραίτησή του. Δεν μπορεί ένας αρχιδιαιτητής που υποτίθεται οτι θα δείχνει την ίδια ευαισθησία σε όλες τις ομάδες να παίρνει τέτοια θέση. Αν όμως τα δημοσιεύματα αυτά δεν ευσταθούν, τότε θα πρέπει να βγει και να διαψεύσει. Θα πρέπει να καταλάβει οτι τέτοιες κινήσεις μόνο καλό δεν κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αντίθετο, δυναμιτίζουν περισσότερο το κλίμα».
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: