Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Όλα για την πρωτιά!!


paok europa league

Μέσα σε ένα άριστο από κάθε άποψη κλίμα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι με την Ρουμπίν Καζάν. Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία και γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Λάσλο Μπόλονι, μην κρύβοντας σε καμία περίπτωση την αποφασιστικότητά τους να παραμείνουν αήττητοι φέτος στην Ευρώπη και να τερματίσουν στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Europa League.
Όπως ήταν λογικό, στα δεκαπέντε λεπτά όπου η προπόνηση ήταν «ανοιχτή» για φωτογράφους και εκπροσώπους ο Ρουμάνος τεχνικός δεν εξωτερίκευσε την παραμικρή του σκέψη αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει σήμερα, όμως με βάσει όλων όσων έδειξε τις προηγούμενες ημέρες όλα συνηγορούν πως ο ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα στο βασικό του σχήμα τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το πώς αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο. Κατά πάσα πιθανότητα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, την τετράδα της άμυνας θα στελεχώσουν οι Έτο, Τσιρίλο, Μπαλάφας και Λίνο, οι Γκαρσία και Αρίας θα είναι οι δύο «κόφτες» έχοντας μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Ίβιτς, με τους Βιεϊρίνια, Γεωργιάδη και Αθανασιάδη να συνθέτουν από την πλευρά τους την τριάδα της επίθεσης.
Εφόσον ο Μπόλονι δεν αλλάξει τα πλάνα του την τελευταία στιγμή, οι Μαλεζάς, Λάζαρ, Φωτάκης και Σαλπιγγίδης θα καθίσουν στον πάγκο προκειμένου να πάρουν «ανάσες» εν όψει των επικείμενων «εγχώριων» υποχρεώσεων, με τον τελευταίο να ακολουθεί χθες πρόγραμμα θεραπείας αλλά να συμπεριλαμβάνεται τελικά στην αποστολή. Συγκεκριμένα, αυτή αποτελείται από τους Κρέσιτς, Γλύκο, Μαλεζά. Λίνο, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Έτο, Αποστολόπουλο, Μπαλάφα, Γεωργιάδη, Γκαρσία, Λάζαρ, Αρίας, Γκαρσία, Ρομπέρ, Φωτάκη, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, με έναν εξ΄ αυτών να «κόβεται» από την 18άδα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Χαλκιάς, οι τραυματίες Κοντρέρας, και Παπάζογλου, ο τιμωρημένος Σταφυλίδης και φυσικά οι Σπαντάσιο, Γιάννου και Κατσικάς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την φάση της διοργάνωσης.
Θεωρία πριν από την προπόνηση
Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς προηγήθηκε ομιλία του Λάσλο Μπόλονι στα αποδυτήρια. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέπτυξε τη θεωρία για το σημερινό ματς, επισημαίνοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Ρουμπίν Καζάν, και το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του.
Παράλληλα, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να δει σήμερα από τους «ασπρόμαυρους», από τους οποίους απαίτησε να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν μία ακόμη νίκη και να καταλάβουν οριστικά την πρωτιά στον όμιλό τους.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: