Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Κοίτα τι έκανες…!!

Γελάνε και τα τσιμέντα μ’ αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας έχει ξεφτιλίσει το σύμπαν και ο Βαρδινογιάννης κάθεται και κοιτάει, λες και δεν είναι δικιά του η ομάδα, αλλά του γείτονα.

Κοίτα τι έκανες…
Εκτός κι αν ξεχνάει ότι οι μετοχές παραμένουν δικές του. Και θα πρέπει να του κάνει εντύπωση, όπως κάνει εντύπωση και σε πολλούς άλλους, ότι τόσο καιρό τις δίνει τζάμπα, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που γίνεται τέτοια επιθεώρηση, τύφλα να’ χει το Δελφινάριο. Σε μια χώρα που κτυπάει το ευρώ με το ντουφέκι, σκάνε ξαφνικά από τον ουρανό 15 εκατομμύρια ευρώ. Κι αντί όλοι να κάνουν τον σταυρό τους και να λένε «ευχαριστούμε», συμβαίνει το αντίθετο. Είτε κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια, είτε εξοργίζονται, είτε ψάχνονται κι ανησυχούν.
Πώς τον κατάντησαν έτσι τον Παναθηναϊκό; Να κάνει ό,τι γουστάρει κάποιος Τσάκας. Και για ποια 15 εκατομμύρια μιλάμε; Τι λεφτά είναι αυτά, ποιος τα βάζει και γιατί τα βάζει; Θα μας πει κανένας; Διότι εμείς μπορεί να είμαστε καλοπροαίρετοι, όμως υπάρχουν και αρμόδιοι φορείς που θα πρέπει να ελέγχουν κάποια πράγματα. Κι αν όλα είναι ΟΚ, τότε κανένα πρόβλημα. Θυμόμαστε τι πρέσο είχε φάει ο Αμπράμοβιτς όταν ήθελε να πάει στην Αγγλία.
Ο Τσάκας έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα είτε μπούνε, είτε δεν μπούνε τα λεφτά. Το κατάφερε κι αυτό ο αθεόφοβος! Αυτός μιλάει για έναν Αλ Σαούντ τόσο καιρό, όμως τα 15 εκατομμύρια φαίνεται να προέρχονται από άλλον ή άλλους. Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Πού πήγε ο Αλ Σαούντ; Εξαφανιζόλ;
Αυτός ο Τσάκας, επίσης, μέχρι χθες μιλούσε για κάτι σκανδιναβικές τράπεζες, όμως εδώ γίνεται κουβέντα για Σαουδαραβία. Ρε, τι συμβαίνει; Θα μας πει κανένας;
Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός, μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, να βρίσκεται σε ένα τέτοιο σκηνικό, την ίδια ώρα που ο Φερέιρα και οι παίκτες κάνουν πρωταθλητισμό με νύχια και με δόντια; Από πότε ο Παναθηναϊκός περιμένει τσακέικα τελεσίγραφα μεσημεριάτικα, βραδιάτικα ή βδομαδιάτικα; Σήμερα όλη μέρα ο Παναθηναϊκός κρέμεται από τα σπασουάρ του Τσάκα. Είναι δυνατόν;
Κρίμα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακυβέρνητος. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Σε ποια χέρια είναι, όχι σε ποια χέρια θα πάει (κι αν θα πάει ποτέ). Και πόσο πιο πολύ θα αφήσουν την ομάδα να πέφτει; Χωρίς μεταγραφές, με παίκτες να πωλούνται κοψοχρονιά, δίχως ρόστερ γεμάτο, με πιθανή στάση πληρωμών σε ένα, δυο μήνες. Κι έναν Τσάκα να περιφέρεται τάζοντας λεφτά σαν τον θείο από την Αμερική. Λεφτά που ούτε ο ίδιος ξέρει από ποιον μπαίνουν κι αν θα μπούνε ποτέ!
Την μανέστρα σε όλο αυτό το σκηνικό κωμωδίας κι απαξίωσης έρχονται να… χαλάσουν ο Φερέιρα και οι παίκτες. Οι μοναδικοί σοβαροί μέσα σ’ αυτό το χάος. Οι μοναδικοί που ξέρουν τι κάνουν. Παλεύουν ολομόναχοι, ενώ όλοι οι τριγύρω βάζουν εμπόδια είτε άθελά τους, είτε λόγω ανικανότητας, είτε ποιος ξέρει τι σκοπιμότητες μπορεί να εξυπηρετούν.
Και ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά τι γίνεται! Και γι’ αυτό παραδέχεται τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι άλλοι, ό,τι ρόλο κι αν βαράνε, είναι κατώτεροι των περιστάσεων...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: