Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τεράστιο όφελος θα έχει ο ΠΑΟΚ από τον Μπόλονι!!

** Αριστα 10 παίρνει ο Λάσλο Μπόλονι με τις χθεσινές δηλώσεις του, ενόψει του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν. Οταν ρωτήθηκε για την αποδέσμευση του Λεονάρντο, είπε: “Ξέρετε πολύ καλά ότι πρέπει να μειώσουμε το μπάτζετ μας. Είμαι ικανοποιημένος με τον Λίνο, έχω τον Σταφυλίδη και τον Σνάουτσνερ και δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαθέτει τέσσερις παίκτες για την ίδια θέση. Αλλωστε, ο ΠΑΟΚ ξοδεύει χρήματα για να έχει και ακαδημία. Οταν ήρθα εδώ, δεν είδα κάποιον από την ακαδημία να βρίσκεται στη 18αδα κι αυτό θέλω να το αλλάξω”. Γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης
** Λίγο αργότερα, μιλώντας για τους στόχους, που, γενικά, έχει ως προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε: “Πρέπει να δώσουμε λύσεις με παιδιά από τις ακαδημίες, όπως ο Σταφυλίδης. Ο Σταφυλίδης δεν είναι έτοιμος, αλλά θέλω να τον δουλέψω, να τον φτιάξω και να τον ρίξω στα βαθιά για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Θέλω επίσης να προωθήσω ακόμη δύο παίκτες από την ακαδημία”.
** Για φανταστείτε. Τρεις πιτσιρικάδες στην επαγγελματική ομάδα, μέσα σε μια σεζόν, είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Κανείς άλλος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν το επιχείρησε ποτέ. Ούτε καν τόλμησε να το σκεφτεί. Μόνο ο Γιώργος Κωστίκος έκανε ένα θαυμάσιο ξεκίνημα με τα “μωρά” του, αλλά στην πορεία έχασε τον δρόμο, όταν πίστεψε ξαφνικά ότι μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και άρχισε να στηρίζεται στους Μαλαδένηδες και τους λοιπούς συνταξιούχους παίκτες της εποχής εκείνης.
** Προπονητής που δηλώνει ότι θέλει να δουλέψει με τον Σταφυλίδη για να τον κάνει παίκτη υψηλού επιπέδου είναι σοβαρός προπονητής και, το κυριότερο, είναι ένας προπονητής που αποδεικνύει ότι έχει αντιληφθεί τι σημαίνει ουσιαστική προσφορά σε μια ομάδα. Οταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αποχωρήσει ο Ρουμάνος από τον ΠΑΟΚ, θα είναι ανυπολόγιστης αξίας η ωφέλεια για την ομάδα εάν θα έχει αναδείξει ορισμένους παίκτες από τα ίδια τα σπλάχνα της.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: