Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Αν θέλω λέει... "

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος, σχολιάζοντας πως το καλύτερο θα ήταν να υπογράψει νέο συμβόλαιο πριν από την τελική φάση του EURO2012.

"Αν θέλω λέει... "
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε συνέντευξη στον "Sport 103 FM" και μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα:
Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή: "Το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου και σε όλο τον ελληνικό λαό. Μέσα από τη δουλειά μου προσπαθώ να δίνω χαρά στον ελληνικό λαό περνά δύσκολες στιγμές".
Για την κλήρωση των τελικών του EURO 2012: "Η κλήρωση ήταν αρκετά καλή όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την Πολωνία, την Τσεχία και την Ρωσία, γιατί και αυτές οι ομάδες πιστεύουν ότι μπορούν να περάσουν. Όλοι ξεκινάμε στον όμιλο με 25% πιθανότητες επιτυχίας. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση".
Για τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο: "Το καλύτερο θα ήταν να υπογραφεί πριν τα τελικά του EURO 2012. Εγώ θέλω να μείνω, η Ομοσπονδία από την πλευρά της έδειξε ότι θέλει το ίδιο και μένει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα. Θα δούμε".
Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: "Ικανοποιούμαι πολύ όταν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρνει πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους να είναι για δεύτερη φορά στους "32" του Europa League. Είναι πολύ σημαντική η νίκη επί της Τότεναμ στην έδρα της. Ελπίζω και σήμερα να κερδίσει και να τερματίσει πρώτος στον όμιλο".
Για τον αν θα ήθελε αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Πόρτο: "Είναι δύο ομάδες που αγαπώ πολύ και γι' αυτό το λόγο, επειδή δεν θέλω να δω μία από τις δύο να αποκλείεται, δεν θέλω να κληρωθούν μαζί".
Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν ακόμη το δικό του λεξιλόγιο: "Είναι φυσιολογικό γιατί δουλέψαμε μαζί επί τρία χρόνια. Έχουν ενσωματώσει και στο λεξιλόγιο τους και στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι δικά μου πράγματα".
Για την ευχή θα έδινε στον Ζαγοράκη: "Θα ήθελα να του ευχηθώ προσωπικά το καλύτερο. Αν δεν είσα καλά προσωπικά, δεν μπορείς να είσαι καλά και επαγγελματικά. Θέλω να βλέπει τον ΠΑΟΚ να βελτιώνεται. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται εχέγγυα και οικονομική σταθερότητα. Ξέρω ότι ποντάρει στο λαό του ΠΑΟΚ που είναι πολύς και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα".
Για το ποια είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη και ποιος ο άμεσος ανταγωνιστής της: "Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Έχει δουλευτεί συστηματικά και διαθέτει επί πολλά χρόνια τον ίδιο κορμό παικτών. Παρόλο που μέχρι στγιμής δεν έχει κάνει εμφανίσεις προηγούμενων ετών, είμαι σίγουρος θα βρει το δρόμο της και θα μας προσφέρει το φανταστικό ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα που είναι πιο κοντά να της πάρει τα σκήπτρα είναι η Ρεάλ, αλλά είδαμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει και βάθος,
Στο τελευταίο ματς του τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε με τα δεύτερα και τα τρία της και κέρδισε 4-0 αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ αποδίδει πολύ καλά, επίσης και ο Μουρίνιο σίγουρα έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι με τις Ακαδημίες για την να χτυπήσει την Μπαρτσελόνα τα επόμενα χρόνια".
Για το αν θα ήθελε ο Αη-Βασίλης να του φέρει την πρωτιά στο EURO: "Υγεία για μένα και την οικογένειά μου και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Τα άλλα τα κάνουμε μόνοι μας..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: