Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μήπως μας το χρώσταγαν αυτοί που τους χρωστάμε;

Θυμάστε τι είχε γίνει στο "Καραϊσκάκη" στο Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ; Λέμε για εκείνο το coreo με το δόρυ που έσκιζε το γερμανικό έδαφος. Ή το σύνθημα "έτσι πηδάνε αυτοί που σας χρωστάνε", που έκανε πάταγο!
Μήπως μας το χρώσταγαν αυτοί που τους χρωστάμε;
Μέχρι, μάλιστα, που είχε ειπωθεί την επομένη του αγώνα ότι η Ντόρτμουντ θα έκανε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για το αντιγερμανικό πανό. Γιατί, λοιπόν, να μην πάει το μυαλό μας αλλού; Μήπως, λοιπόν, μας το χρώσταγαν αυτοί που τους χρωστάμε;
Γαλλικά φιλιά δίνουν στην πολιτική Μέρκελ - Σαρκοζί. Στο Βεστφάλεν δώσανε φιλάκια η Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ. Κι όχι, βέβαια, ότι ασχολήθηκαν οι Μέρκελ και Σαρκοζί. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, ενώ η ευρωζώνη διαλύεται.
Εμείς απλά λέμε ότι στο 1ο μέρος οι Γερμανοί προηγήθηκαν, αλλά μόλις φάγανε το γκολ κι έγινε το σκορ 2-1, τα παράτησαν εντελώς. Άσος ημίχρονο, διπλό τελικό και σπάσανε όλα τα κοντέρ.
Μίλησε, λοιπόν, ο γαλλογερμανικός άξονας. Χρωστάει η Ελλάδα; Τα χώνει και στην Γερμανία ή την Γαλλία με συνθήματα και μηνύματα; Το παίζει μάγκας; Έξω ο Ολυμπιακός στο 90φεύγα με τα δυο γκολάκια της Μαρσέιγ σε ρυθμό προπόνησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: