Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Ξύπνησε»


«Ξύπνησε»
Έπρεπε να βρει κάπου να «ξεσπάσει» η Ρεάλ για να «ρεφάρει» την ήττα στο «classicο». Έτσι, το έκανε κόντρα στην Πονφεραντίνα. Οι «μερένχες» επικράτησαν με 2-0 στην έδρα της ομάδας της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Copa Del Rey και έκαναν το σημαντικότερο βήμα για την πρόκριση στους «16», ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Μπερναμπέου».

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, που παρέταξε σχεδόν τη βασική ομάδα, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα με τι ευκαιρίες που δημιούργησαν, όμως αρκέστηκαν σε αυτά του Καγεχόν στο 29’ και Ρονάλντο στο 74’. Η αποβολή του Αλμπιόλ στο 69’ δεν επηρέασε την εξέλιξη.


H σύνθεση της Ρεάλ: Αντάν, Αλντιντοπ, Αλμπιόλ, Βαράν, Μαρσέλο, Κεντίρα, Σαχίν (69' Γκρανέρο), Καγεχόν, Κακά (70' Σέρχιο Ράμος), Ρονάλντο (77' Γέσε), Ιγκουαϊν


Δεν κατάφερε να δείξει την ανωτερότητά της κόντρα στην Κάντιθ η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» πήραν απλά 0-0 στην έδρα της ομάδας της τρίτης κατηγορίας και θα περιμένουν τη ρεβάνς του «Μεστάγια» την επόμενη εβδομάδα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Οι παίκτες του Ουνάι Εμερι είχαν την υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.


Η σύνθεση της Βαλένθια: Γκουαϊτά, Μπαραγκάν, Ραμί, Ντέαλμπερτ, Αλμπα, Αλμπέλδα, Παρέχο, Ερνάντεθ (69' Ματιέ), Ζόνας (60' Σολδάδο), Πιάτι, Αντούριθ (80' Μπανέγκα)
πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: