Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Βάζουν τα 15 εκ. ευρώ οι Άραβες!!

Η απόφαση φαίνεται πως είναι ειλημμένη και την επόμενη εβδομάδα το Σαουδαραβικό fund θα βάλει 15 εκ. ευρώ στην ΑΜΚ του Παναθηναϊκού. Κινούνται και για μεταγραφές.


Βάζουν τα 15 εκ. ευρώ οι Άραβες
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το περιβάλλον του Τσάκα και των ανθρώπων γύρω από τους Σαουδάραβες επενδυτές, το fund έχει αποφασίσει να καταθέσει σε ελληνική τράπεζα τα 15 εκ. ευρώ και να τα δεσμεύσουν για λογαριασμό του Τριφυλλιού, ώστε να κάνουν δικό τους το 54,7% που αυτή τη στιγμή ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Τα χρήματα αυτά θα βρίσκονται δεσμευμένα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν θα μπορούν να εκταμιευτούν πριν την ψήφιση του νόμου, κάτι που υπολογίζεται στις αρχές Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, οι νέοι επενδυτές αναζητούν τρόπο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Θεωρούν ότι θα μπορέσουν να κάνουν 2-3 μεταγραφές, για να δυναμώσουν την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος πριν αναλάβουν και τυπικά τα ηνία του Τριφυλλιού, και τα ονόματα των «κλεισμένων» - σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα – είναι οι Τζαβέλλας, Σικαμπάλα και Σιόβας.
Παρά ταύτα, ακόμη δεν έχουν βρει τη φόρμουλα για το πως θα μπορέσουν αν «ψωνίσουν» παίκτες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, χωρίς να έχουν πάρει στα χέρια τους την ΠΑΕ.
Τέλος, έχουν ενημερώσει του ποδοσφαιριστές από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας να κάνουν λίγη υπομονή και μόλις αλλάξει ο νόμος θα πάρουν άμεσα όλα τα οφειλόμενα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: