Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Λονδρέζικος οδοστρωτήρας!!

Λονδρέζικος οδοστρωτήρας!
Ξέσπασμα που όμοιό του δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κανείς πραγματοποίησε η Φούλαμ κόντρα στη Νιούκαστλ! Οι «cottagers» επικράτησαν με σκορ 5-2, σκοράροντας τέσσερις φορές σε 16 λεπτά απέναντι στην ομάδα του Πάρντιου που έμεινε στην απουσία των Σισέ και Μπα… Σπουδαία νίκη για Άστον Βίλα, απόδραση από το «Μπριτάνια» για Γουέστ Μπρομ, ακροβατεί η Μπλάκμπερν, «σεφτές» για Χιούζ στην ΚΠΡ!

Εύκολη επικράτηση της Σάντερλαντ επί της Σουόνσι.

Πρώτος Αμερικανός που κάνει χατ - τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ντέμπσεϊ!

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Φούλαμ - Νιούκαστλ 5-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλιντ Ντέμπεϊ, η Φούλαμ… διέλυσε με το εμφατικό 5-2 τη Νιούκαστλ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι Λονδρέζοι με χατ-τρικ του Αμερικανού επιθετικού κατάφεραν να φτάσουν στη μεγάλη, από κάθε άποψη, νίκη! Διαβάστε περισσότερα.

Γουλβς - Άστον Βίλα 2-3

Από τον παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν. Μια διαδρομή που δεν αρέσει σε κανέναν προπονητή, αλλά ο Άλεξ ΜακΛις, όσο κι αν αγχώθηκε στο «Μολινό», πανηγύρισε έξαλλα και γιόρτασε με χαρά τα 53α γενέθλιά του! Η Άστον Βίλα επικράτησε 3-2 της Γουλβς που έμεινε με δέκα για το τελευταίο 15λεπτο, σε ένα ματς με δύο ανατροπές! Διαβάστε περισσότερα.

Στόουκ - Γουέστ Μπρομ 1-2

Στο «Μπριτάνια», η Γουέστ Μπρομ έβαλε τέλος στην περίοδο ντεφορμαρίσματος που διένυε και ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στη Στόουκ! Η ομάδα του Ρόι Χότζον έφυγε νικήτρια με σκορ 2-1 από μια από ζόρικη έδρα, με τους «πότερς» να ηττούνται από τους «baggies» για πρώτη φορά μετά από δέκα σερί ματς μπροστά στο κοινό τους! Διαβάστε περισσότερα.

Έβερτον - Μπλάκμπερν 1-1

Καμία από τις δύο ομάδες που κονταροχτυπήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ» δεν πέτυχε τον στόχο της με το τελικό 1-1! Η Έβερτον προσπάθησε αλλά απέτυχε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Μπλάκμπερν, ακόμη κι αν πήρε έναν βαθμό, υποχώρησε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη του πρωταθλήματος! Διαβάστε περισσότερα.

ΚΠΡ - Γουίγκαν 3-1

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΚΠΡ! Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ επικράτησε 3-1 της Γουίγκαν στο «Λόφτους Ρόουντ», με τον Ουαλό τεχνικό να κάνει… σεφτέ στις νίκες στον πάγκο των Λονδρέζων. Διαβάστε περισσότερα.

Σάντερλαντ - Σουόνσι 2-0

Με τέρματα των Σεσενιό και Γκάρντνερ, η Σάντερλαντ επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι και επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά το… διάλειμμα κόντρα στην Τσέλσι. Διαβάστε περισσότερα.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: