Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Θα παίξει τελικό πρωταθλήματος με τον Ντιόγο!!

Για μία ακόμη φορά στον Ολυμπιακό δεν έσκισαν στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Θα παίξει τελικό πρωταθλήματος με τον Ντιόγο!

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, όταν και έφυγε ο Ριέρα για την Γαλατασαράι, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν περιφερειακό επιθετικό που να παίζει και στα άκρα της επίθεσης. Σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2012 -σχεδόν έξι μήνες μετά- δεν τον έχουν αποκτήσει.
Και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και παθαίνει αυτή τη θλάση ο Μιραλάς και πάει ο Ολυμπιακός να παίξει στην Ξάνθη το μισό πρωτάθλημα (διότι αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί, ο ΠΑΟ θα μπει να παίξει αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο ξέροντας ότι αν το κερδίσει φεύγει πέντε βαθμούς από τον μεγάλο αντίπαλό του) με μοναδικό επιθετικό που να μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο τον Ντιόγο. Θα υπάρχει και ο Πάντελιτς στον πάγκο -που είναι όμως για κανένα εικοσάλεπτο.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός δεν λειτούργησε σωστά στο μεταγραφικό κομμάτι. Αν ήθελε παίκτη για να παίζει στην επίθεση ή δεξί εξτρέμ, από τον περασμένο Σεπτέμβριο θα έπρεπε να τον έχει βρει και να τον έχει στο Ρέντη από την 1Η Ιανουαρίου. Αντ’ αυτού, έχουμε φτάσει στις 20 Ιανουαρίου και ακόμη περιμένουν προτάσεις από τον Ιμπάνιεθ και άλλους μάνατζερ για το ποιον παίκτη θα πάρουν. Άλλη μία μεταγραφή δηλαδή που θα την έχει… ξεσκονίσει το τμήμα σκάουτινγκ πριν την κάνει ο Ολυμπιακός.
Νομίζω ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης -και με δεδομένο ότι το περασμένο καλοκαίρι οι μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν έσκισαν- θα πρέπει να τσεκάρει λίγο καλύτερα και τους μάνατζερ που πλασάρουν στον Ολυμπιακό φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ή παραμύθια του τύπου «έρχεται αύριο το πρωί ο Λούτσο με 1,5 εκατ. ευρώ», αλλά και κάποιους από τους ιθύνοντες στον Ολυμπιακό, αν αυτοί έχουν την ευθύνη ή μέρος αυτής. Διότι ο Μαρινάκης είναι αυτός που πληρώνει και το τελευταίο διάστημα αυτά που πληρώνει είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που αξίζουν αυτοί που έρχονται (Κοστάντσο, Χαβίτο, Αμπντούν, κλπ).
Όπως επίσης θα πρέπει να τσεκάρει τι ακριβώς συμβαίνει με τους τραυματισμούς. Διότι ο Ολυμπιακός πληρώνει σήμερα πάνω από 5 εκατ. ευρώ το χρόνο μόνο για τους επιθετικούς του και στην Ξάνθη θα αναγκαστεί να παίξει με μοναδικό ετοιμοπόλεμο τον Ντιόγο… Και δεν λέω ότι ο Ντιόγο είναι κακός, ίσα ίσα που έχει και παράδοση στην Ξάνθη. Λέω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με αυτόν από ανάγκη και όχι από επιλογή. Και για μία ομάδα που πληρώνει πολλά, πάρα πολλά για την εποχή, το σωστό είναι να επιλέγει με ποιόν θα παίξει και όχι να αναγκάζεται να παίξει με κάποιον άλλο.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: