Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

"Μαθημένοι στην ΑΕΚ... "

Την αλήθεια σχολίασε σε δηλώσεις του ο Καραγεωργίου, αναφορικά με το παιχνίδι εναντίον της "Ένωσης", καθώς από την αρχή της σεζόν έχει μάθει να αγωνίζεται με πολλά προβλήματα...

"Μαθημένοι στην ΑΕΚ... "
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της "Nova" ο Νίκος Καραγεωργίου:

«Θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ για να πάμε ψηλότερα. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά όπως έχω πει όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η προϊστορία δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να παίξουμε καλά. Κάναμε την προετοιμασία μας με την λογική ότι θα παίξουμε καλά και θα κερδίσουμε.

Μας έχουν γίνει συνήθεια οι τραυματισμοί. Δεν έχουν να κάνουν με μυϊκούς τραυματισμούς και δεν μπορείς να τους προβλέψεις. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είναι επηρεασμένοι. Από την αρχή της χρονιάς παίζουν με τέτοιου είδους προβλήματα. Έχουν μάθει να λειτουργούν κάτω από αυτή την λογική.

Αγωνιστικά νομίζω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήταν και πολλοί παίκτες της έχουν επανέρθει. Έδωσαν έναν αγώνα μεσοβδόμαδα αλλά πιστεύω ότι τέτοιου επιπέδου παίκτες είναι προσαρμοσμένοι να δίνουν συνεχόμενους αγώνες άρα δεν το θεωρώ καθόλου ντεζαβαντάζ.

Αισιοδοξούμε ότι θα παίξουμε καλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ και να καταφέρουμε να φύγουμε εμείς νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: