Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησε διακοπές η Τσέλσι…!!

Ξεκίνησε διακοπές η Τσέλσι…
Νωρίτερα από το αναμενόμενο ξεκίνησε τις διακοπές της η Τσέλσι που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νόριτς. Οι «μπλε» πετούν το απόγευμα για μία πενθήμερη εκδρομή στη Μαγιόρκα και μάλλον κάπου εκεί ταξίδευαν και στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στα «καναρίνια». Στο δεύτερο συνήλθαν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ά Ημίχρονο

Με τον Γκάρι Κέιχιλ εκτός αποστολής ο Αντρέ Βίλας Μπόας εμπιστεύτηκε τη γνωστή του ενδεκάδα. Οι «μπλε» ξεκίνησαν δυναμικά με την Νόριτς να κλείνεται στην περιοχή της και να κάνει το γνωστό της παιχνίδι αντεπιθέσεων δημιουργώντας μάλιστα την πρώτη καλή ευκαιρία του ματς. Ήταν στο 10’ όταν ο Μόρισον γύρισε όμορφα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Χολτ, ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους, έφταναν εύκολα στα άκρα της μεγάλης περιοχής της Νόριτς όμως εκεί τα χαλούσαν όλα, αφού οποιαδήποτε πάσα κοβόταν λίγο πριν φτάσει στην εστία. Έστω και έτσι η Τσέλσι είχε την κατοχή με 56% και μία τελική περισσότερη από τους γηπεδούχους (6 έναντι 5) χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει σημαντικά τον αντίπαλο πορτιέρο με το 0-0 να παραμένει ως το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Με τον Μαλουντά στη θέση του τραυματία Λάμπαρντ από το πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι στο δεύτερο και κυρίως από το 60’ και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Η Νόριτς έμεινε όλη εντός περιοχής και έδιωχνε όσο μπορούσε με τους «μπλε» να φτάνουν δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά με τον Τόρες μόνο του λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και με την μπάλα στα πόδια να σουτάρει άουτ, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς! Στη συνέχεια ο Μάτα από πλάγια σούταρε στη γωνία με τον Ρούντι να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Η Νόριτς το μόνο που κατάφερε ήταν να ζητήσει πέναλτι σε χέρι του Μεϊρέλες περίπου στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αρκέστηκε εκεί αφού έμεινε χωρίς τελική ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας παθητικό ρόλο. Το σκοπό της τον πέτυχε ωστόσο και με το παραπάνω αφού οι 18 τελικές ενέργειες της Τσέλσι της έδωσαν τους ίδιους βαθμούς με τα «καναρίνια». Έναν! με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει σαφώς περισσότερο ικανοποιημένοι.

Συνθέσεις Αγώνα

Νόριτς: Ρούντι, Μάρτιν, Γουάιτμπρεντ, Νότον, Αγιάλα, Τζόνσον, Σέρμαν (90’ Μπένετ), Πίλγκινγκτον, Φοξ (79’ Κροφτς), Μόρισον (79’ Τζάκσον), Χολτ

Πάγκος: Στιρ, Ντρούρι, Χούλαχαν, Γουίλμπραχαμ

Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Λουίζ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ (37΄Μαλουντά), Μεϊρέλες (79΄Εσιέν), Τόρες (77’ Λουκάκου), Μάτα, Στάριτζ

Πάγκος: Τέρνμπουλ, Ιβάνοβιτς, Μπέρτραντ, Ρομέου




Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/1 (17:00)

Νόριτς-Τσέλσι 0-0

Έβερτον-Μπλάκμπερν
Φούλαμ-Νιούκαστλ
ΚΠΡ-Γουίγκαν
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ
Σάντερλαντ-Σουόνσι
Γουλβς-Άστον Βίλα
Μπόλτον-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 22/1

Μαν.Σίτι-Τότεναμ (15:30)
Άρσεναλ-Μαν.Γιουνάιτεντ (18:00)


Το πρόγραμμα της επόμενης (23ης) αγωνιστικής:

Τρίτη 31/1 (21:45)

Σουόνσι-Τσέλσι
Τότεναμ-Γουίγκαν
Γουλβς-Λίβερπουλ
Έβερτον-Μαν.Σίτι (22:00)
Μαν.Γιουνάιτεντ-Στόουκ (22:00)

Τετάρτη 1/2 (22:00)

Άστον Βίλα-ΚΠΡ (21:45)
Μπλάκμπερν-Νιούκαστλ
Μπόλτον-Άρσεναλ
Φούλαμ-Γουέστ Μπορμ
Σάντερλαντ-Νόριτς

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: