Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

"Ζεσταίνουν" μηχανές οι οπαδοί!!

Οι οπαδοί του Άρη δεν θα λείψουν ούτε από τη Γαλλία, αφού ήδη ο SUPER 3 ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του, ότι οργανώνει οδική εκδρομή με προορισμό τη Λιόν.

"Ζεσταίνουν" μηχανές οι οπαδοί
Πιστοί στο καθήκον τους, οι οπαδοί των Κίτρινων, έχουν αποδείξει περίτρανα την αγάπη που τρέφουν για την ομάδα με το Θεό του Πολέμου στο στήθος. Δεν καταλαβαίνουν από χιλιομετρικές αποστάσεις, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα από την παρουσία τους στα Κάουνας, το Γκρόνιγκεν και το Παρντουμπίτσε, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή να κατακτήσει την πρόκριση για τη φάση των "16" του Eurocup και τα κατάφεραν...
Και μπορεί η ομάδα να μπήκε με το... αριστερό στην επόμενη φάση του θεσμού κόντρα στην Κίμκι, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον κόσμο της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και στη Λιόν, όπου ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (7/01) εκτός έδρας.
Ήδη ο SUPER 3 ανακοίνωσε ότι οργανώνει οδική εκδρομή στη Γαλλία, όντας "πιστός σύντροφος του Θεού του Πολέμου".
"Πιστός σύντροφος του Θεού του Πολέμου, ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στη Γαλλία, για τον αγώνα του ΑΡΗ με τη Βιλερμπάν.
Το κόστος της εκδρομής είναι 160 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης 1 διανυκτέρευσης στη Γαλλία), ενώ η αναχώρηση είναι την Κυριακή 5/2.
Απαραίτητη νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο.
Όπου παίζει ο Θεός, δεν θα είναι μοναχός, γιατί ΑΡΗ μου δεν γίνεται αλλιώς…!!! "
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: