Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

«Μην κοροϊδεύετε την Παναγιά»

«Μην κοροϊδεύετε την Παναγιά»
Με τον διαιτητή της αναμέτρησης τα έβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε για μια ακόμα στην… Παναγία αλλά και στην αλλαγή του Βάντερσον, η οποία ήταν πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήθελαν μόνο τη νίκη. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη και ατομικά και στην τακτική και την πειθαρχία. Ο Αστέρας θα μπορούσε να μας βάλει και δεύτερο γκολ. Από το 20 και μετά τα πράγματα ισορρόπησαν και ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα. Δεν τελειώσαμε εύκολες φάσεις αλλά ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Αστέρα. Δυστυχώς όμως χάσαμε από το πουθενά. Συνεχίζουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα απιδιά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και στον Τσιώλη για τη δουλειά που κάνει».

Για τον διαιτητή: «Πρέπει να αρχίζει να κερδίζει και τους διαιτητές ο ΠΑΣ. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Σας ενημερώνω ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Αντί να βγάλει εμένα έπρεπε να βγάλει δύο παίκτες του Αστέρα. Ο ΠΑΣ δεν θα πέσει. Μη κοροϊδεύετε για την Παναγιά. Εμείς δεν κουνάμε τη χείρα μας ακόμη. Θα έρθει η ώρα».

Έχετε κουράγιο να συνεχίσετε: «Εγώ γιατί να μην έχω κουράγιο. Είχαμε προβλήματα. Δεν αναφέρομαι όμως σε αυτά. Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι. Στο 93 γίνεται σπάσιμο μύτης. Δεν θα με πτοήσουν. Κανένας από αυτούς. Γνωρίζω τι γίνεται και ξέρω που είμαι. Για αυτό είπα ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Με τον Βάντερσον υπάρχει θέμα: «Καθαρά θέμα τακτικής η αλλαγή του Βάντερσον».

Για τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε: «Το πρώτο γκολ μπορεί και να είναι οφ-σάιντ. Εσείς τα έχετε όλα εύκολα. Αν ήταν οφ-σάιντ... Δεν έχω ριπλέι. Στο πρώτο 20λεπτο γυρίσαμε πολύ πίσω με τα λάθη που κάναμε. Είχαμε καιρό να τα κάνουμε, περίπου ένα μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: