Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

«Πτήση» με Γιαννόπουλο το Περιστέρι!!

Mε 81-69 επικράτησε στην έδρα του το Περιστέρι απέναντι στον Ίκαρο, με τους γηπεδούχους να έχουν πρωταγωνιστή τον Χάρη Γιαννόπουλο που σημείωσε 30 πόντους!

«Πτήση» με Γιαννόπουλο το Περιστέρι

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν στο παρκέ δίνοντας περισσότερη προσοχή στην αμυντική τους λειτουργία. Το Περιστέρι έβρισκε όμως τους διαδρόμους για να φτάνει ευκολότερα στο καλάθι και στα πρώτα επτά λεπτά βρισκόταν σταθερά μπροστά στο σκορ. Από εκεί και έπειτα ο 'Ικαρος πήρε τις πρωτοβουλίες και με λέι-απ του Παπαργυρόπουλου στο 7΄πέρασε μπροστά (12-13) και στο υπόλοιπο της περιόδου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Ίκαρος με οδηγό τον Βασίλιεβιτς επέβαλλε τον δικό του ρυθμό και διατηρούσε το προβάδισμα. Στο 15' μάλιστα, με καλάθι του Μπεκ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο +6 (28-36). Τη διαφορά αυτή όμως δεν κατάφεραν να την διατηρήσουν καθώς το Περιστέρι με ένα σερί 6 πόντων στα τελευταία δύο λεπτά, μείωσαν στον έναν πόντο (37-38) στη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το Περιστέρι πάτησε γκάζι και πέρασε μπροστά στο σκορ, με Μπέινς και Γιαννόπουλο να οργανώνουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Στο 26' η ομάδα του Πεδουλάκη βρισκόταν στο +4 (48-44) και με τρίποντο του ίδιου έφτασε και στο +8 (54-48) στο 28'. Στο τελευταίο λεπτό της περιόδου, το Περιστέρι έφτασε στο +9 (57-48) τη μεγαλύτερη διαφορά ως εκείνη τη στιγμή στην αναμέτρηση.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ίκαρος προσπαθούσε να πλησιάσει το Περιστέρι στο σκορ αλλά με τον Γιαννόπουλο να φτάνει στους 23 πόντους με 5/6 τρίποντα στα μισά της περιόδου, φαινόταν πολύ δύσκολο να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι παίζοντας ψύχραιμα δεν άφησαν τον Ίκαρο να τους απειλήσει και ένα λεπτό πριν από την λήξη της αναμέτρησης, με τρίποντο του Σκοτ  έφτασαν τη διαφορά στο +10 (69-59) και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη.
Δεκάλεπτα: 21-22, 35-38, 57-48, 81-69
Πηγή: Superbasket

Δεν υπάρχουν σχόλια: