Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στημένος αγώνας κι εμπλοκή Μπέου!!

Εμπλοκή του Μπέου στο κύκλωμα Καραμπέρη και στήσιμο αγώνα Εθνικής ομάδας των Βαλκανίων, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τελίδης
Στημένος αγώνας κι εμπλοκή Μπέου!

Ο διευθυντής του γραφείου του «ΕΘΝΟΥΣ» στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Τελίδης φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του «Sentra 103,3» κι έδωσε κάποια νέα στοιχεία για το «συνδικάτο του εγκλήματος» που δρα στην πόλη της Μακεδονίας.
Τα νέα στοιχεία που βγήκαν στο προσκήνιο, αφορούν στην εμπλοκή του Αχιλλέα Μπέου, καθώς και σε στήσιμο αγώνα εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Βαλκανίων!
Οσον αφορά στον Αχιλλέα Μπέο, ο γνωστός παράγοντας έδωσε μια ληγμένη επιταγή στον Καραμπέρη, ύψους 220.000 ευρώ!
Το κύκλωμα, εκτός από τις τοκογλυφίες και το ξέπλυμα χρήματος, ασχολήθηκε και με το στοίχημα, αλλά και με το στήσιμο αγώνων! Συγκεκριμένα υπάρχει συνομιλία Ελληνα πληροφοριοδότη, ο οποίος υποστηρίζει στην συνομιλία ότι «είμαι φίλος με τον προπονητή της «Χ» Εθνικής ομάδας και το ματς θα λήξει με σκορ....»!
Υπάρχουν και συνομιλίες μεταξύ των αδελφών Καραμπέρη για τα δελτία που κερδίζουν στο στοίχημα και για άλλες παράνομες δραστηριότητες. Ο μικρός αδερφός, υπενθυμίζουμε ότι έχει διατελέσει και πρόεδρος στον Αρη…
Ακόμα ο Χρ. Τελίδης αποκαλύπτει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία συνομιλία του κ. Μελέτη με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Ιούλιο του 2011. Στον Ντέμη μάλιστα, έριξαν το επιτόκιο από το 10% στο 6,5%, καθώς ήταν καλοπληρωτής, εξαιτίας της διοργάνωσης συναυλιών.
Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι η υπόθεση αναμένεται να βγάλει στο προσκήνιο αποκαλύψεις με τη μορφή χιονοστιβάδας, καθώς υπάρχουν πολλές χιλιάδες σελίδες στην δικογραφία και υπάρχουν πολλά ακόμα να γραφούν.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: