Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μπενζεμά: «Όλα είναι δυνατά»!!

Μπενζεμά: «Όλα είναι δυνατά»!
Αισιόδοξος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και να πάρει εκείνη το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Copa Del Rey εμφανίστηκε ο Καρίμ Μπενζεμά. Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν (2-1) από τους Καταλανούς μέσα στο Μπερναμπέου, όμως ο Γάλλος επιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Είναι δυνατό να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα πάμε να παλέψουμε για νίκη μέσα στο Καμπ Νου. Την Τετάρτη ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα. Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Το λάθος έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στράικερ και συνέχισε:

«Μπορώ να πω ότι αυτό μας πόνεσε έριξε ψυχολογικά και στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο. Είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν δύσκολο να ελέγξουμε το ματς. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι από την ήτα, αλλά αυτή τη φορά ήταν στο Κύπελλο. Υπάρχει, όμως, ακόμη ένας αγώνας και όλα είναι πιθανά στην έδρα της Μπαρτσελόνα».

Καταλήγοντας, ο Μπενζεμά τόνισε: «Μοιάζει αρκετά με τους περσινούς αγώνες για την ημιτελική φάση του Champions League. Χάσαμε στην έδρα μας, αλλά στο Καμπ Νου αξίζαμε να κερδίσουμε. Χρειάζεται να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και τις στημένες φάσεις, επειδή τέτοιοι αγώνες είναι περίπλοκοι. Πρέπει να αδράξουμε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, πρώτα έχουμε τον εντός έδρας αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την έκβαση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: