Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πίστωση χρόνου (και) στην ΚΑΕ!!

Η αναβολή της έκτακτης γ.σ της Λέσχης μάλλον εξυπηρετεί και το τμήμα μπάσκετ - Ποια είναι τα δεδομένα τώρα.
Πίστωση χρόνου (και) στην ΚΑΕ
Θεωρητικά, η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ που είχε προγραμματιστεί για τις 6 του μήνα θα είχε ως αντικείμενο συζήτησης τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Οταν κοινοποιήθηκαν τα ζητήματα που θα τεθούν υπό συζήτηση, διαπιστώθηκε ότι αρκετά από αυτά αφορούν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Προχθές αποφασίστηκε η ολιγοήμερη αναβολή της γ. σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, έπειτα από το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αφού αρκετό καιρό τώρα, βρίσκονται σε συζητήσεις με επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού. Μόνο που από αυτή την εξέλιξη, πίστωση χρόνου δεν δίνεται μόνο στη ΠΑΕ - ώστε να κλείσει ο κύκλος των συζητήσεων με τους ενδιαφερόμενους και να υπάρχει κάτι χειροπιαστό - αλλά και στη ΚΑΕ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή, η ομάδα των παραγόντων που θέλουν να ασχοληθούν με τη ΚΑΕ, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Κι αυτό διότι άλλαξαν εν μέρει τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης στο διάστημα - τουλάχιστον - των τριών μηνών που μεσολάβησε, από την ημέρα εκδήλωσης του ενδιαφέροντος. Το πρόβλημα υγείας του Τάκη Γεωργούλη και η αναγκαία επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί, αποτελεί τη σπουδαιότερη αλλαγή, καθώς δεν είναι σε θέση να ασχοληθεί. Συν τοις άλλοις, μερικοί από τους υποστηρικτές της κίνησης - ο ρόλος τους ήταν να χρηματοδοτούν τη διοίκηση στο μέτρο του δυνατού - δείχνουν διστακτικοί, χωρίς όμως να έχουν αποκλείσει τη συμμετοχή τους.
Υπό αυτές τις συνθήκες, ζητήθηκε (ουσιαστικά) πίστωση χρόνου, αφού δεν έχει κλείσει ούτε αυτός ο κύκλος των συζητήσεων. Και από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάτι οριστικό για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ, αυτή η αναβολή της γενικής συνέλευσης προσφέρει τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να «τελειώσουν» οι επαφές.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: