Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Με το ένα πόδι στους "8"!!

Μία νίκη μακριά από τα προημιτελικά του Challenge Cup βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δύσκολα με 3-1 σετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Με το ένα πόδι στους "8"!
Με αρκετή δυσκολία αφού βρήκε αντίσταση σήμερα από τους Ισραηλινούς της Μακάμπι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1 σετ και να θέλει ακόμα μία στο Τελ Αβίβ για να περάσει στους 8 του Τσάλεντζ Καπ.
Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ και να κυνηγά την Μακάμπι. Κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και το πρώτο σετ εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως πάλεψαν αρκετά και δικαιώθηκαν αφού έκαναν το 1-0 νικώντας 30-28.
Οι παίκτες του Καλμαζίδη δεν μπήκαν δυνατά ούτε στο δεύτερο σετ με την διαφορά υπέρ της Μακάμπι να μεγαλώνει κατά την διάρκεια του. Οι Πειραιώτες ζορίστηκαν αλλά τους «πρόλαβαν» στο σκορ μέχρι το 23-23 αλλά οι Ισραηλίτες έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και ισοφάρισαν σε 1-1, με 26-24.
Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε κεφάλι στα σετ αφού ήταν πιο αποτελεσματικοί στα μπλοκ και στις άμυνες και παίρνοντας το τρίτο σετ με 25-19, ήταν ένα βήμα από τη νίκη.
Στο τέταρτο σετ, οι γηπεδούχοι με όπλο ξανά το μπλοκ, κυρίως του Πετρέα, αλλά και τους κρίσιμους πόντους του Νοβότνι ανάγκασαν τους Ισραηλινούς να φύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από το «Μελίνα Μερκούρη» αν και πάλευαν όλες τις φάσεις.
Τα σετ: 30-28, 24-26, 25-19, 25-23
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: