Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τρελάθηκε με Σισέ ο Χιουζ!!

Το πρώτο του γκολ με την ΚΠΡ πέτυχε ο Σισέ στο ντεμπούτο του κόντρα στην Άστον Βίλα. Ο προπονητής του, Μαρκ Χιούζ τον αποθέωσε και τόνισε πως ο σύλλογος δεν είχε στο παρελθόν τέτοιο παίκτη.
Τρελάθηκε με Σισέ ο Χιουζ
Ο Χιούζ δήλωσε:«Νομίζω ότι ήταν καταπληκτικός. Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν γιατί ήθελα να τον φέρω στην ομάδα. Ήταν ευφυής ο τρόπος που έτρεξε και έδειξε την δύναμη και την ταχύτητα που όλοι ξέρουμε ότι έχει και επίσης το καλό τελείωμα. Θα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, επειδή αποτελεί έναν παίκτη που ίσως δεν είχαμε στο σύλλογο στο παρελθόν όσον αφορά την ποιότητα, την δύναμη και την τεχνική του ικανότητα».
Ενώ ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μπόμπι Ζαμόρα:«Είναι σημαντικό για εμάς που αποκτήσαμε τον Μπόμπι Ζαμόρα. Ο στόχος είναι να μείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, χρειαζόμαστε καλούς επιθετικούς και γενικώς καλούς παίκτες, είναι ωραία να παίζω δίπλα σε έναν καλό επιθετικό και ο Μπόμπι βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Από αυτά που είδα απέναντι στη Βίλα, εντυπωσιάστηκα πραγματικά και είμαι 100% σίγουρος ότι θα σωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: