Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Λαϊκή βάση και επενδυτές ψάχνουν συμβατότητα!!

Για το θέμα του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να περιμένουμε. Ούτε πληροφορίες πέρα από γενικότητες υπάρχουν για να πούμε περισσότερα, ούτε χρόνος για να γίνει σίριαλ η ιστορία. Γράφει ο Αλέξης Τσαρούχας.
Λαϊκή βάση και επενδυτές ψάχνουν συμβατότητα
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ξέρουν στο κάτω – κάτω ότι αν η προσπάθεια να προσελκύσουν χρήματα δεν αποδώσει, θα έχουν χάσει χρόνο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους που θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση της νέας σεζόν και θα πρέπει από την επομένη... να τρέξουν χωρίς το δικαίωμα να μην τερματίσουν στο σπριντ που έχουν μπροστά τους.

Στη γενική συνέλευση της Λέσχης, που θα γίνει στο χρόνο που θα ανακοινώσει ο φορέας, εν πολλοίς θα κριθεί ο τρόπος με τον οποίο θα πορευτεί ο Άρης τη νέα σεζόν και ίσως τα επόμενα χρόνια.

Αν προκύψει χορηγός, ενδιαφερόμενος για το μάνατζμεντ ή ακόμη και ενδιαφερόμενος για το μετοχικό κεφάλαιο, θα δούμε πως η οικογένεια του Άρη, όπως θα την εκφράσουν οι συμμετέχοντες στη Λέσχη, φαντάζεται την εμπλοκή συμφερόντων εκτός Άρη, στα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αν πράγματι έρθει πρόταση σε ψηφοφορία, σε δεύτερη συνέλευση που θα ακολουθήσει, θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις του φορέα και μπορεί να προσελκύσει σταδιακά και νέα μέλη.

Η όποια πρόταση, θα αναδείξει τον τρόπο σκέψης των μελών για την εξέλιξη του μοντέλου διοίκησης του Άρη, αφού εν τέλει να αναλάβουν την ευθύνη για την επόμενη μέρα. Εν αναμονή…
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: