Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Βαρύ το κλίμα για Τέρι στην εθνική!!

Βαρύ το κλίμα για Τέρι στην εθνική
Ο Φάμπιο Καπέλο δεν προβληματίζεται μόνο για την αποστολή που θα επιλέξει ενόψει EURO. Δεν προβληματίζεται μόνο για το πως θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή την Εθνική Αγγλίας. Το σημαντικότερο πλεόν πρόβλημά του, αφορά το κλίμα στο εσωτερικό και κυρίως τις πιέσεις που δέχεται για τον Τζον Τέρι.

Ο αμυντικός της Τσέλσι θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου, για να απολογηθεί για τις κατηγορίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς στον Άντον Φέρντιναντ. Ο αδελφός του, Ρίο, αναμένεται να είναι μαζί με τον Τέρι ένα από τα πιθανά κεντρικά αμυντικά δίδυμα της Αγγλίας και ο Καπέλο δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τις σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Ήρθε μάλιστα και η "απαίτηση" του εκτελεστικού διευθυντή του οργανισμού κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη, Πιάρα Πόουαρ, να μην είναι αρχηγός της Αγγλίας ο Τέρι. «Δεν μπορεί να καθοδηγήσει ένα έθνος όταν έχει κατηγορήθει για ρατσιστική συμπεριφορά».

Το παραπάνω ενδεχόμενο εξετάζει ακόμα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας!

Πάντως η κατάσταση δεν είναι φρέσκια για τον Καπέλο αφού το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και στο Μουντιάλ του 2010 όταν ο Τέρι είχε εμπλακεί στο επεισόδιο με τον Γουέιν Μπριτζ και τις ερωτικές σχέσεις που είχε με τη γυναίκα του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: