Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

''Με μείωσε o Ατρόμητος''

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την επίθεση του Ατρομήτου προς το πρόσωπό του. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η επίθεση αυτή τον μειώνει σαν επαγγελματία και άνθρωπο.

''Με μείωσε o Ατρόμητος''
«Η επίθεση με μειώνει σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο. Προτεραιότητά μου είναι ο Αστέρας. Διευκρινίζω ότι δεν θέλω αντιπαράθεση με άλλη ομάδα που σέβομαι και εκτιμώ. Ο Ιωνικός δεν έπεσε την πρώτη χρονιά. Υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία. Ο Ιωνικός έπεσε εξωαγωνιστικά (-15 βαθμούς την 7η αγωνιστική). Για τον Ολυμπιακό Βόλου, ανέλαβα μια μέτρια χρονιά στη Β’ Εθνική, αλλά ανεβήκαμε επίπεδο όλοι μαζί», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Τσιώλης.

Για το παιχνίδι  με τη Δόξα Δράμας και την προετοιμασία σημείωσε: «Η ομάδα έχει δύο προβλήματα, τον Χουανίτο που είναι τραυματίας και τον Πουλίδο που δεν παίζει λόγω καρτών. Ο Ροτζέριο μπαίνει στο πρόγραμμα της ομάδας σιγά-σιγά και από εβδομάδα θα γυμνάζεται κανονικά. Ο Αστέρας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, επανήλθε στα θετικά αποτέλεσμα. Κάναμε το πιο δημιουργικό ημίχρονο όλης της χρονιάς με τον Ατρόμητο. Δουλεύουμε στα παιχνίδια εντός έδρας. Η νίκη στον Ατρόμητο είναι η πιο σπουδαία μέχρι την επόμενη. Πρέπει να βλέπει το απόλυτο σε όλα τα παιχνίδια και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα παιχνίδια, με αγωνιστική πειθαρχία και με υπομονή για να έρθει η νίκη. Σήμερα έχουμε προβλήματα με τον καιρό. Θα προπονηθούμε στα γυμναστήριά μας. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα χρησιμοποιήσουμε το κεντρικό γήπεδο για την προετοιμασία μας».

Αναφορικά τέλος, με το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με τον Ατρόμητο, σημείωσε: «Είχαμε δουλέψει και είχαμε τονίσει ότι δεν πρέπει να τραβηχτεί η ομάδα πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο με αντίθετο αέρα και τον Αναστασάκο, οπισθοχωρήσαμε περισσότερο από ένστικτο. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε καθαρές φάσεις και γκολ. Μπορεί να παίζουμε και έτσι…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: