Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ράκος ο Κέβιν στην Τούμπα;

Όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή, λίγο πριν από ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, να δέχεται επίθεση στο σπίτι του.
Ράκος ο Κέβιν στην Τούμπα;
Όπως διαβάσαμε σήμερα το πρωί, άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Κέβιν Μιραλάς και έσπασαν τις μπροστινές τζαμαρίες στην οικία του. Οι δράστες δεν έκαναν διάρρηξη και μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.
Το γεγονός, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε σοκ τόσο στον Βέλγο ποδοσφαιριστή όσο και στη γυναίκα του.
Λογικό είναι, άλλωστε. Δεν ό,τι καλύτερο στα καλά καθούμενα άγνωστοι να σου κάνουν επίθεση μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Σε οποιονδήποτε, δηλαδή, να συμβεί κάτι ανάλογο θα έχει τις ίδιες ψυχολογικές συνέπειες.
Το θέμα, όμως, στην περίπτωση του Μιραλάς είναι ότι η συγκεκριμένη επίθεση έγινε λίγες μόνο ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι που, μη ξεχναμε, ότι είναι πολύ πιθανό να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος.
Και τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα: Σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είναι ο Βέλγος για το συγκεκριμένο ματς; Θα έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης; Θα είναι σε θέση να παίξει βασικός και να προσφέρει τα αναμενόμενα;
Σύμφωνα, άλλωστε, με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βέλγος και η σύζυγός του είναι πανικοβλημένοι από το συμβάν. Και, όπως είπαμε, είναι λογικό. Μένει να δούμε τι θα πει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και στους συμπαίκτες του στη σημερινή προπόνηση για την επίθεση. Κατά πόσο, δηλαδή, έχει επηρεαστεί και τι σκοπεύει να κάνει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το λιμάνι έχουν υποψίες για τη συγκεκριμένο γεγονός, ενώ εκφράζουν την απορία τους πώς είναι δυνατόν ένας παίκτης που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του έγινε στόχος μιας τέτοιας ενέργειας.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: