Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

''Mην τολμήσει κανείς να μας πειράξει''

Ποια είναι η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ορισμό του Θανάση Γιάχου και των συνεργατών του και ποιο είναι το μήνυμα των «ασπρόμαυρων» προς την ΚΕΔ;
''Mην τολμήσει κανείς να μας πειράξει''
Ήπια μπορεί να χαρακτηρισθεί η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ορισμό της ΚΕΔ του Θανάση Γιάχου από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Η διοίκηση του Δικεφάλου ανησυχεί για την πίεση που έχουν μεταφέρει κάποιοι στα υψηλά κλιμάκια της διαιτησίας και η οποία μεταφέρετε στη συνέχεια στους διαιτητές.
«Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος δεν θα επιτρέψει σε κανέναν ότι θα βλάψει την ομάδα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Αν κάποιοι πιστεύουν πως η αντίδραση αυτή βγαίνει μόνο για τον συγκεκριμένο αντίπαλο είναι γελασμένοι» όπως αφήνουν να εννοηθεί στην ΠΑΕ.
Στη Τούμπα, πάντα έχουν στραμμένη την προσοχή τους  σε όλους τους ορισμούς που γίνονται από την ΚΕΔ και ως παρατηρητές θέλουν το καρπούζι να κοπή στη μέση. Να υπάρξει μια διαιτησία αντάξια της ιστορίας των δύο σωματείων. Με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ θέλουν την Κυριακή οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι ο διαιτητής και οι βοηθοί του.   
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: