Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κιριλένκο: «Καλύτερα όχι Λιθουανία και Ελλάδα…»

Κιριλένκο: «Καλύτερα όχι Λιθουανία και Ελλάδα…»
Τα σταυρώματα στο Προολυμπιακό Τουρνουά είναι πολύ πιθανό να φέρουν ημιτελικό μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας ή Λιθουανίας. Ο Αντρέι Κιριλένκο, που θα είναι παρών στη διοργάνωση της Βενεζουέλας, θα προτιμούσε να αποφύγει τέτοια συναπαντήματα.

«Στα ημιτελικά λογικά θα συναντήσουμε μία από τις Ελλάδα, Λιθουανία και Πουέρτο Ρίκο. Σίγουρα δεν είναι καθόλου αδύναμες ομάδες και δεν θα θέλαμε την Ελλάδα ή τη Λιθουανία αντίπαλο στον ημιτελικό. Το θέμα όμως είναι να πάμε για τη νίκη, όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε μπροστά μας. Ο ημιτελικός είναι πολύ κρίσιμο ματς και θέλουμε να κερδίσουμε εκεί για να τελειώνουμε. Να μην αφήσουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες να κριθεί στον μικρό τελικό…», τόνισε ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όσο για τις προηγούμενες φάσεις του Προολυμπιακού Τουρνουά, ανέφερε: «Η ομάδα μας είναι πιο δυνατή από την Κορέα ή τη Δομινικανή Δημοκρατία και πρέπει να περάσουμε σαν πρώτοι από τον όμιλό μας. Όμως οι εκπλήξεις πάντα παραμονεύουν και καθεμιά από τις συμμετέχουσες ομάδες είναι ικανή να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουμε μία από τις Ανγκόλα, ΠΓΔΜ και Νέα Ζηλανδία. Όλες θα είναι δύσκολες. Κανείς δεν ξεχνά ότι η ΠΓΔΜ ήταν τέταρτη στο περασμένο Ευρωμπάσκετ, ενώ η Νέα Ζηλανδία είναι πάντα επικίνδυνη».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: