Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Ξεφυτρώνουν» ταλέντα στον ΠΑΟΚ!!

«Ξεφυτρώνουν» ταλέντα στον ΠΑΟΚ
Το πλάνο είναι συγκεκριμένο. Ο Νίκος Κολομπούρδας ανέλυσε στην «Sportday» το σχέδιο που υπάρχει στις ακαδημίες με σκοπό να «ξεφυτρώσουν» νέα ταλέντα που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και θα την ενισχύσουν. Οι «εσωτερικές» μεταγραφές μέσω των τμημάτων υποδομής είναι εκείνο που θα φέρει τίτλους στον σύλλογο σε λίγα χρόνια σύμφωνα με όσα λέει ο τεχνικός της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά» κάτω των 20.

Μέχρι σήμερα επεκτάθηκαν τα συμβόλαια των Παναγιώτη Γλύκου (τερματοφύλακας, πιο μεγάλος σε ηλικία σε σχέση με τους υπόλοιπους) και του Κώστα Σταφυλίδη μέχρι το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.

Επίσης, επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (δεξί μπακ, περιμένει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα), Κώστας Παναγιωτούδης (αμυντικό χαφ με σπουδαίο μέλλον και πρωτόγνωρη ωριμότητα για την ηλικία του), Δημήτρης Πόποβιτς (αριστερό χαφ εξτρέμ, έπαιξε ήδη στην πρώτη ομάδα και μοιάζει αρκετά στον σωματότυπο του Βιεϊρίνια), Στέλιος Κίτσιου (αμυντικό χαφ), Βασίλης Παπαδόπουλος (επιθετικός), Δημήτρης Πέλκας (επιτελικός μέσος) και Δημήτρης Κωνσταντινίδης (δεξί μπακ).

Τέλος, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει τα βλέμματα και στους Κάτσε (δανεικός στην Επανομή) και Πετρίσεβιτς (δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα).

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κολομπούρδας στην «Sportday»:

«Υπάρχει μια… ελίτ παικτών, που βρίσκεται σε διαρκή παρακολούθηση. Εμείς φτιάχνουμε ποδοσφαιριστές για να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα. Αυτή η ομάδα θα φέρει τους τίτλους και την καταξίωση του συλλόγου. Ήδη ο κ. Μπόλονι έχει χρησιμοποιήσει ορισμένους. Όταν χρειάζεται κάποιον, τον παίρνει στις αποστολές και του δίνει, αν είναι εφικτό, και χρόνο συμμετοχής. Όμως πρέπει να ξέρουν, όσοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν… Πλέον η ευθύνη είναι διαφορετική, όπως και η κρίση μας προς αυτούς. Χρειάζεται πολλή δουλειά και μακριά από το στοιχείο του εφησυχασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: