Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Αντίο" με δάκρυα από Κρέσπο!!

Μία τεράστια καριέρα φτάνει στο τέλος της. Ο Ερνάν Κρέσπο επιβεβαίωσε εν μέσω δακρύων ότι αποχωρεί από την Πάρμα και ουσιαστικά σταματά το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη Τύπου!
"Αντίο" με δάκρυα από Κρέσπο
«Είμαι λυπημένος, θα προτιμούσα μην το κάνω αλλά έπρεπε, για τους οπαδούς της Πάρμα. Δεν είναι εύκολα για μένα σήμερα να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Πάρμα και σε 19 χρόνια ποδοσφαίρου σε κορυφαίο επίπεδο», τόνισε οΚρέσπο, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους! Ο «Βαλδανίτο» επέστρεψε  τον Ιανουάριο του 2010 στην Πάρμα, την ομάδα που τον είχε πρωτοφέρει στην Ευρώπη. Με τουςΤζιαλομπλού έπαιξε σε 162 ματς, πετυχαίνοντας 72 γκολ.
«Ο πρόεδρος Τομάσο Γκιράρντι και ο διευθυντής Πιέτρο Λεονάρντι μου ζήτησαν να επιστρέψω σε μία δύσκολη περίοδο για την Πάρμα, υπήρξε ανάγκη και επέστεψα σπίτι. Τα πράγματα πήγαν καλά, αφού τερματίσαμε όγδοοι και ήμουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Σήμερα, η ομάδα βρίσκεται σε ήρεμα νερά και τους τελευταίους έξι μήνες έχουν δείξει ότι μπορούν να επιβιώσουν χωρίς εμένα. Είμαι ήρεμος, ξέροντας ότι δεν αείμαι μέλος πια του πρότζεκτ και επειδή η Πάρμα είναι υγιής. Δεν ήθελα να είμαι βάρος στην Πάρμα και δεν είναι ωραίο να μένω στον πάγκο ή την κερικίδα και για αυτό πήρα την απόφαση μου».

Αν και αρχικά είχε βγει προς τα έξω ότι ο Αργεντινός θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του περιπέτεια στην Ινδια, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν όλα είναι ρευστά: «Έχω κάποιες πειλογές, αλλά δεν έλυσα το συμβόλαιό μου για να πάω κάπου αλλού. Έχω προτάσεις από Ινδία, Κίνα, Κατάρ και Αμερική. Αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Θα συνεχίσω να ακούω προσφορές επειδή θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, το απολαμβάνω».

Από την πλευρά του, ο Γκιράρντι τόνισε: «Δεν μιλάμε για κάτι τραγικό, αλλά με τιμά το ότι ήμουν ο πρόεδρος που έφερε τον Κρέσπο στην Πάρμα. Είναι πραγματικός άνδρας, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Έχει αποφασίσει να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, ώστε να αποφασίσει τι θα κάνει στη συνέχεια. Θα έχουμε πάντα μια εξαιρετική σχέση μαζί του και θα μπει σε μπελάδες όποιος πει ότι τον παρατήσαμε. Όποτε θελήσει να κάτσει πίσω από ένα γραφείο, θα υπάρχει ένα συμβόλαιο να τον περιμένει».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: