Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Μην πας στον Ολυμπιακό. Σε υπολογίζω για βασικό!"

Οι απέλπιδες προσπάθειες του Φατίχ Τερίμ να πείσει τον Καζίμ να μείνει στη Γαλατασαράι. Τι του απάντησε ο Τούρκος άσος που πήγε για τρέξιμο στου Ρέντη παρά την κούραση!


Ο Καζίμ Καζίμ πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό επειδή ένιωσε ότι στην Γαλατά δεν ήταν όσο απαραίτητος ήθελε να νιώθει.
Παράλληλα, λίγο καιρό πριν, είχε πέσει σε δυσμένεια τόσο από τον προπονητή του, Φατίχ Τερίμ, όσο και από τον κόσμο της ομάδας.
Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού έχει τη φήμη ποδοσφαιριστή που δένεται με την ομάδα που αγωνίζεται, και έτσι η ψυχολογία του ήταν πλέον τέτοια που δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα.
Παρά λοιπόν το γεγονός ότι είχε επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του, ζήτησε ο ίδιος από τους ιθύνοντες του συλλόγου να αποχωρήσει.
Αυτό δεν άρεσε όμως στον Τερίμ, ο οποίος την ώρα που ο Καζίμ ετοίμαζε βαλίτσες για το Λιμάνι το ξανασκέφτηκε και προσπάθησε να τον μεταπείσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Πρωταθλητή", ο 25χρονος άσος εκμυστηρεύθηκε σε ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι ο Τούρκος προπονητής τον πήρε δύο φορές τηλέφωνο την περασμένη Δευτέρα και του είπε:
"Μη φύγεις! Σε υπολογίζω για βασικό", ενώ σε επόμενη επικοινωνία το μεσημέρι της Τρίτης του τόνισε: "Ξανασκέψου το, μην υπογράψεις. Σε υπολογίζω και θέλω να μείνεις στη Γαλατά"!
Στο τελευταίο τηλεφώνημα μάλιστα δίπλα του ήταν άνθρωποι του Ολυμπιακού που κανόνιζαν μαζί του τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, οι οποίοι άκουσαν την απάντηση του Αγγλοτουρκοκύπριου μέσου:
"Κόουτς έχω πάρει την απόφασή μου. Είναι καλύτερα και για μένα να πάω σε μια ομάδα που με θέλει πολύ και μου συμπεριφέρονται άψογα από την πρώτη στιγμή, αλλά και τη Γαλατά αφού και να μείνω δεν θα είμαι ο ίδιος".
Επίσης, όπως πληροφορήθηκαν στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, στην απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό πίεσε και η Βραζιλιάνα σύντροφός του που δείχνει να προτιμάει την Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη.
Τέλος, σημειώνεται ότι η χημεία μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Καζίμ ήταν χαρακτηριστική από την πρώτη στιγμή. Τόσο εκείνος όλο και η κοπέλα του είναι πολύ κουρασμένοι και όπως ενδεικτικά έλεγαν στελέχη της ΠΑΕ:
"Είναι και οι δύο άυπνοι και ταλαιπωρημένοι τις τελευταίες μέρες ενώ η κοπέλα του όποτε κάθεται κάπου την παίρνει ο ύπνος. Ο Καζίμ από την άλλη είχε τέτοια τρέλα που δεν μπορούσε να πάει να ξεκουραστεί και έτρεξε να προπονηθεί στου Ρέντη παρά το γεγονός ότι ήταν εξαντλημένος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: