Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η κατάρα της 4ης κάθε μήνα!!

Τη …δική του κατάρα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός, μέσα διάστημα ακριβώς τεσσάρων μηνών!
Η κατάρα της 4ης κάθε μήνα!
Και αυτό συμβαίνει καθώς οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα (και ο ίδιος ο Πορτογάλος φυσικά) δεν έχουν απαντήσεις στα… ερωτήματα που τους τίθενται από τους αντιπάλους τους την 4η μέρα κάθε μήνα.
Ο Παναθηναϊκός από τον Δεκέμβριο του 2011, μέχρι και τον αγώνα που ''έριξε'' την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, δεν έχει μπορέσει να φύγουν ως νικητές από κανέναν αγώνα!
Το αρνητικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού μήνα με μήνα από το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και την ήττα από τον Άρη, μέχρι την νέα ήττα από τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.
04/12/2011
Έδρα: ''Κλεάνθης Βικελίδης''
Αντίπαλος: Άρης
Σκορ: 3-1
Ένα πραγματικά καταστροφικό παιχνίδι, για τον Παναθηναϊκό που ήρθε ακριβώς πάνω στο χρονικό σημείο που έπαιζε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάνοντας… ύμνο του το ''Ai se eu te pego'', με τους Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο και γενικότερα την ομάδα να παίζει θεαματικά και να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έδρα: ''Γήπεδο Παναιτωλικού''
Αντίπαλος: Παναιτωλικός
Σκορ: 1-1
Μία από τις πιο ''καυτές'' έδρες του πρωταθλήματος, αυτή του Παναιτωλικού, υποδεχόταν τον πρωτοπόρο εκείνη τη μέρα Παναθηναϊκό. Οι Αγρινιώτες με νίκη έκαναν όνειρα ακόμα και για είσοδο στα πλέι-οφ.
Οι δύο ομάδες εμφανίζουν κενά και νευρικότητα στο παιχνίδι τους (από 66 λάθη η κάθε μία) με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι. Στο 63' ο Ανρί Καμαρά, βάζει… φωτιά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ, οι «πράσινοι» βλέπουν τον χρόνο να τελειώνει. Πιέζονται και… πιέζουν για την ισοφάριση, μέχρι που ο Χοσέ Τοτσέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα σώζει την παρτίδα.
04/02/2012
Έδρα: ''Δημοτικό Λειβαδιάς''
Αντίπαλος: Λεβαδειακός
Σκορ: 1-0
Χωρίς το βασικό του όπλο, τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Λειβαδιά και θέλει τη νίκη οπωσδήποτε προκειμένου να «ρίξει» την πίεση στον Ολυμπιακό, που την επόμενη έπαιζε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Φευ όμως… Το ''τριφύλλι'' εμφανίζεται κατώτερο του μετρίου. Δεν μπορεί να δημιουργήσει, δεν μπορεί να κάνει δικό του το κέντρο, σημάδια αγωνιστικής κοιλιάς κάνουν την εμφάνιση τους και ο Πασχάλης Μελισσάς με κεφαλιά στο 83' γυρνάει κι άλλο το… μαχαίρι.
04/03/2012
Έδρα: ΟΑΚΑ
Αντίπαλος: ΠΑΟΚ
Σκορ: 0-2
Το… κρούσμα που ονομάζεται 4η μέρα του μήνα κάνει την εμφάνιση του στην Καλογρέζα. Άδειο γήπεδο, παγωμένη ατμόσφαιρα, κακός Παναθηναϊκός. Χωρίς φαντασία, χωρίς δημιουργία, χωρίς… Λέτο, δεν μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Ο Χαλκιάς ''κατεβάζει'' τα ρολά, η… κόντρα επίθεση κάνει την δουλειά της. Αποτέλεσμα τα γκολ των Λίνο (52') και Σαλπιγγίδη (84'), φέρνουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή στη πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: