Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ευγνώμων στη Λίβερπουλ ο Αρτέτα!!

Ευγνώμων στη Λίβερπουλ ο Αρτέτα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που αποκόμισε στο «Άνφιλντ», το περασμένο Σάββατο, είπε ο Μικέλ Αρτέτα, μέσω τοποθέτησής του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε πάνω σε φορείο και με μάσκα οξυγόνου σε λιπόθυμη κατάσταση στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, έπειτα από σύγκρουση με τον Χέντερσον που του απέφερε χτύπημα στο κεφάλι.

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, από το οποίο όμως πήρε εξιτήριο το απόγευμα του Σαββάτου, επέστρεψε στο σπίτι του, ανάρρωσε και αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Άρσεναλ!

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση. Μετά το ατύχημα που είχα, τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Λίβερπουλ, μου παρείχαν φροντίδα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Έχοντας πλέον την ευκαιρία να δω το βίντεο του αγώνα και τη στιγμή του τραυματισμού μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Το χειροκρότημα κατά την αποχώρησή μου από το γήπεδο ήταν δείγμα ανθρωπιάς. Ήταν πολύ συγκινητικό. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέπε Ρέινα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ από τους οποίους έλαβα μηνύματα με ευχές για ταχεία ανάρρωση» είπε μεταξύ άλλων ο Αρτέτα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: