Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ειρωνεία: Χαλκιάς και Σαλπι να σου φράζουν το δρόμο...!!

Ειρωνεία: Χαλκιάς και Σαλπι να σου φράζουν το δρόμο...
Αυτό το σουρωτήρι που έχει για άμυνα ο Παναθηναϊκός του στοίχισε την ήττα και την απώλεια της πρωτιάς. Η αχίλλειος πτέρνα του τριφυλλιού αποδείχτηκε αρκετή για να καταδικάσει την ομάδα σε οδυνηρή ήττα από τον ΠΑΟΚ που ήρθε στο ΟΑΚΑ με τις δικές του ελλείψεις. Η νίκη του είναι δίκαιη όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός που ήθελε τη νίκη έφτιαξε τέσσερις φάσεις όλες κι όλες.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.
Τρεις από αυτές σταμάτησαν στον Χαλκιά. Πέντε βάζοντας "μέσα" την απόκρουση του πέναλτι. Ο Σαριέγκι είναι φιλότιμος και μαχητικός παίκτης. Ωστόσο είναι μέτριος αμυντικός. Ο Αθανασιάδης του πήρε άνετα την εσωτερική από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που τον κράτησε κοντά του, πέναλτι.

Το κλίμα ήταν στραβό τόφαγε κι ο Φερέιρα. Αδυνατό να καταλάβω γιατί στο πρώτο ημίχρονο, ο Ζέκα έπαιζε εσωτερικός χαφ κι ο Κατσουράνης στα πλάγια. Εξουδετερώθηκαν κι οι δύο. Εμεινε να το παλεύει ο Χριστοδουλόπουλος που έπεσε πάνω στον Κώστα Χαλκιά. Γενικά ο Παναθηναϊκός στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε έπεσε πάνω στον επανακάμψαντα διεθνή τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Χωρίς ρυθμό και ένταση οι πράσινοι έκαναν μια μέτρια εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων.

Ο ΠΑΟΚ, λειψός αλλά με σχέδιο χτύπησε στις αντεπιθέσεις εκθέτοντας την αργή άμυνα του γηπεδούχου που αναγκαστικά έπαιζε ψηλά ώστε να πιέζεται ο αντίπαλος. Τα τρανταχτά μειονεκτήματα της εκμεταλλεύτηκε ο Μπόλονι με τους γρήγορους Αθανασιάδη - Σαλπιγγίδη και τους ποιοτικούς Λίνο - Γκαρσία. Η φάση του δεύτερου γκολ είναι δείγμα της κλάσης των γερόλυκων και του "Σάλπι" που το πέτυχε χωρίς να το πανηγυρίσει. Η ανατροπή στην κορυφή, δεν προεξοφλεί κάτι. Απλά μας πείθει ότι το ντέρμπι των "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ θα κρίνει τον πρωταθλητή...

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: