Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αλέγκρι: «Βενγκέρ, αγόρασε… ονόματα»

Αλέγκρι: «Βενγκέρ, αγόρασε… ονόματα»
Να ενδυναμώσει την Άρσεναλ με παίκτες... ονόματα παρότρυνε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Ιταλός τεχνικός, τόνισε πως ένας σύλλογος δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει το Champions League, αν δεν έχει τουλάχιστον δύο ηγέτες.

«Για μένα είναι αδύνατο να κατακτήσεις το Champions League χωρίς να έχεις μεγάλους παίκτες, δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς αυτούς. Αυτό ισχύει για όλους τους συλλόγους, πρέπει να έχουν ονόματα.

Εγώ έχω μία δυνατή ομάδα, αλλά και τρία «ονόματα» που έχουν εμπειρία, χαρακτήρα και τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς επίσης και ικανότητα να ηγηθούν. Για μένα κάθε ομάδα πρέπει να έχει δύο ηγέτες.

Στη Μίλαν τεχνικός ηγέτης είναι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ όσον αφορά στο χαρακτήρα είναι ο Μαρκ Φαν Μπόμελ ή ο Τιάγκο Σίλβα
», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Δεν είναι δίκαιο να κριτικάρουμε τον Βένγκερ επειδή κάθε χρόνο η Άρσεναλ πουλάει έναν ή δύο καλούς παίκτες και η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλά και να τερματίζει μέσα στην πρώτη τετράδα», συμπλήρωσε ο Αλέγκρι.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για τον επαναληπτικό αγώνα (6/2) της φάσης των «16» του Champions League, με τη Μίλαν να έχει το πλεονέκτημα του 4-0 από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: