Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Παραμονή… τέλος!»

«Παραμονή… τέλος!»
Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για την πορεία της ομάδας του, για την… περίεργη χρονιά που βιώνει, ενώ έδωσε και προβάδισμα για τον τίτλο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6:

«Είναι περίεργη η χρονιά γιατί ξεκίνησα με μία ομάδα και τελειώνω με μία άλλη. Δεν ήταν καλό το ξεκίνημα οι ομάδες δεν είχαν βρει τα πατήματά τους και η ισορροπία ήρθε στην Τρίπολη. Όταν μια ομάδα είναι χαμηλά και είναι στις ομάδες που μπλέκουν, έχοντας το ιστορικό της σωτηρία στο τέλος, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να σωθεί η ομάδα όσο πιο εύκολα γίνεται. Θα ήταν υπερβολικό το χρονικό διάστημα να βάζεις ψηλά τον πήχη. Όταν πέρασαν οι μέρες και είδα το υλικό, ήξερα ήδη τις εγκαταστάσεις, το υλικό ήταν τέτοιο που με έκανε να είμαι αισιόδοξος», τόνισε αρχικά ο «αρχιτέκτονας» των Αρκάδων.

Για το γεγονός πως ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε: «Με όλα τα παιδιά κάναμε κουβέντα. Πήγα γλυκά στα παιδιά γιατί έγινε ο πρώτος στόχος. Σήμερα τελειώσαμε με το μεγάλο στοίχημα. Από εκεί και πέρα βάζοντας υπόψη μας και τις άλλες ομάδες, κάναμε καλά αποτελέσματα και βλέπουμε πιο άνετα την συνέχεια».

Ερωτηθείς για τον κόσμο, είπε: «Δεν υπάρχει συνέχεια και σταθερότητα στην ομάδα και το έμψυχο δυναμικό. Κάθε έξι μήνες η ομάδα άλλαζε οκτώ με δέκα παίκτες. Το ποδόσφαιρο θέλει διάρκεια και ομοιογένεια. Έτσι θα δουλέψει και ο προπονητής για να μπορούν να ανταποκρίνονται οι παίκτες. Αυτό θα φέρει διάρκεια.

Είχαμε 400-500 εισιτήρια παραπάνω με τον Εργοτέλη. Δικαιολογώ τον κόσμο γιατί το ότι δεν υπήρχε σταθερή πορεία έπαιξε ρόλο. Έβλεπε πολλές αλλαγές και δεν προλάβαινε να βρεθεί με την ομάδα. Στις κλειστές κοινωνίες υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως μικροπαρεξηγήσεις. Σιγά-σιγά θα έρθει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Όπως την πρώτη σεζόν που θυμάμαι ότι ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα και για το αν είναι φαβορί κάποια από τις ομάδες, σχολίασε: «Αν και υπήρχαν πολλά προβλήματα με όσα έγιναν, το πρωτάθλημα άργησε, δεν υπήρχε ρυθμός, παρόλα αυτά ίσως είναι καλύτερο από τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Εχθές έφερε αλλαγές αυτή η μέρα. Είναι μεγάλο παιχνίδι αν το αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο για κάποια ομάδα θα επηρεάσει. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα, αλλά εκεί ακριβώς θα κριθεί το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: