Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δημόπουλος: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ»

Σε δηλώσεις που παρέθεσε, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Δημόπουλος, στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε πως η νίκη του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ήταν δίκαια, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον Βοσκάκη και στην ελληνική διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πέναλτι που έδωσε στο τέλος ο Βοσκάκης υπέρ του Παναθηναϊκού: «Το πέναλτι το έδωσε στον Παναθηναϊκό για να κατευνάσει τα πνεύματα. Το έδωσε σε ένα σημείο που και να έμπαινε δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα. . Οπότε ενώ ο Παναθηναϊκός είχε αρχικά παράπονα από τη διαιτησία, τώρα έχει και ο ΠΑΟΚ».


Για τα διαιτητικά λάθη και τον Βοσκάκη: «Όσον αφορά τα διαιτητικά λάθη ο χαμός γίνεται στις κατώτερες κατηγορίες, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές. Εάν έχει μπει 4 φορές στην κατάψυξη ας τον στείλουν στην Γ Εθνική και όχι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Υπάρχουν σκοπιμότητες από τους διαιτητές, αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα. Δεν τιμωρούνται αυτοί που πρέπει. Με τα στημένα όλοι βγήκαν μέλι γάλα και την πλήρωσε η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου και ο… καημένος ο Μπέος».

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ χθες: «Ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο αλλά θα πρέπει να έχει την ομάδα,. Του έφυγε ο Βιεϊρίνια και ο Κοντρέρας, χωρίς να κάνει μεταγραφή. Πριν 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ πήγαινε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και έχανε εύκολα, είτε για αγωνιστικούς λόγους, είτε επειδή βοηθούσαν άλλοι. Παρόλα αυτά, πλέον η ψαλίδα έχει κλείσει. Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν πάρα πολύ καλός και ο Γκαρσία και ο Αθανασιάδης ήταν εξαιρετικοί. Μπράβο στον Μπόλονι που έβαλε τον Γεωργιάδη και ρίσκαρε για το τρίτο γκολ», και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπάλα αφόπλισε τα ατού του Παναθηναϊκού και πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Εμένα πάντως, με στεναχώρησε πιο πολύ η ήττα από την Ουντινέζε. Πιστεύω ότι αν περνούσε θα συνέχιζε και θα έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη.

Για το αν είναι Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Φόρεσα τις φανέλες των μεγαλύτερων ομάδων . Αλλά εμένα μου αρέσει αυτός που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η καρδιά μου χτυπά εξίσου και για τους δύο».


Για τον τίτλο του πρωταθλητή: Οι πιθανότητες είναι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός μόνος του θα χάσει το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να είσαι 5 βαθμούς μπροστά και να χάνεις από τον Λεβαδειακό. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή, έστω και με μισό μηδέν έπαιρνε τα παιχνίδια τώρα όμως…

Δεν υπάρχουν σχόλια: