Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Τα καλύτερα θα έρθουν»

«Τα καλύτερα θα έρθουν»
Ευχαριστημένος από την απόδοσή του είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος τόνισε πως δεν πτοείται από τις αρνητικές κριτικές. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανάφερε πως μαθαίνει από τα λάθη του και περιμένει πως στο μέλλον θα είναι καλύτερος.

«Ειλικρινά νομίζω ότι έχω περισσότερα καλά πράγματα, από ότι άσχημα, αλλά ίσως τα λάθη που έχω κάνει να έχουν υπερθεματιστεί. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου και νομίζω πως τα καλύτερα θα έρθουν.

Σίγουρα είμαι κριτής του εαυτού μου. Πρέπει να είμαι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη του και να βελτιώνεται κάθε ημέρα και να γνωρίζει ποιες είναι οι αδυναμίες του
», ήταν τα λόγια του 21χρονου Ισπανού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μυωπία και τα σχόλια που ακούει για αυτό.

«Δεν με απασχολεί αν λένε πως αυτό το πρόβλημα με επηρεάζει. Φαντάζομαι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν το ίδιο», πρόσθεσε ο Ντε Χέα, ο οποίος για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Κάθε πρωί μπαίνω στα αποδυτήρια και βλέπω τον Γκιγκς κα και τον Σκόουλς και είναι σαν να ονειρεύομαι. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι δίπλα τους. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους, αλλά κυρίως με αυτούς που μιλάνε ισπανικά».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: