Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση από Βρύζα!!

Στις 19.30 στη Τούμπα θα διεξαχθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με θέμα την ανάλυση της οικονομικής κατάστασης της εταιρίας.
Ενημέρωση από Βρύζα
Ώρα Γενικής Συνέλευσης και ενημέρωσης των  μικρομετόχων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στις 19.30, στα γραφεία της Τούμπας πάνω στην οικονομική κατάσταση της εταιρίας ο Ζήσης Βρύζας πρόκειται να αναλύσει το δύσκολο οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η ομάδα, κυρίως λόγω της αυστηρής επιτήρησης από την UEFA, να μιλήσει για αυτά που παρέλαβε από την διοίκηση Ζαγοράκη, αλλα και να αναλύσει τα πλάνα του από δω και στο εξής.
Μαζί του θα είναι και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης, με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Σαχπατζίδη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ορκωτό λογιστή Δημήτρη Ζιγκερίδη να έχουν κυρίαρχο ρόλο στη διαδικασία. Όπως προκύπτει από την κοινοποίηση των θεμάτων ημερησίας διάταξης, θα διερευνηθεί η δυνατότητα σχηματισμού νέας αιρετής διοίκησης (αν και δεν διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα) και θα συζητηθεί το θέμα των αμοιβών των μελών του Διικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να ζητηθεί από τους μετόχους να εγκρίνουν η θέση του προέδρου και εκείνη του μέλους που ασχολείται με το αγωνιστικό τμήμα (στην προκειμένη περίπτωση του Ζήση Βρύζα και του τεχνικού διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη) να είναι έμμισθες. Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ερωτήσεις που θα τεθούν από τους μεικρομέτοχους, ενώ είναι βέβαιο ότι ο Ζήσης Βρύζας θα απευθύνει κάλεσμα για συσπείρωση όλων γύρω από την ομάδα.    
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: