Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ακόστα για... νέο συμβόλαιο!!

Ο Νόε Ακόστα ετοιμάζεται να «εξαργυρώσει» τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τον Αρη  με ένα καινούριο συμβόλαιο.
Ακόστα για... νέο συμβόλαιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com, η διοίκηση σκοπεύει στο αμέσως προσεχές διάστημα να καλέσει τον Ισπανό άσο μαζί με τον ατζέντη του στα γραφεία της Αλκμήνης προκειμένου να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι. Ο 28χρονος παίκτης ήρθε στο Χαριλάου το περασμένο καλοκαίρι από τον Βόλο, μαζί με τους Ουμπίμντες, Σανκαρέ και Γιακούποβιτς, υπογράφοντας το μικρότερο συμβόλαιο. Τόσο σε χρονική διάρκεια (1 χρόνο) όσο και σε απολαβές (75.000 ευρώ).
Να όμως που εξελίσσεται σε σημαντικός παίκτης για την ομάδα από την ημέρα που ήρθε ο Μασάδο και του έδωσε ευκαιρίες, αφού έχει μεγάλη συμβολή στην ανοδική τροχιά του Αρη το τελευταίο διάστημα. Όπως και στο τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου με την είσοδό του στην επανάληψη άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα των Κιτρίνων στο δημιουργικό κομμάτι.
Αφού ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του deal με τον ξένο επενδυτικό όμιλο μέσα στην εβδομάδα, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ακόστα θα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες για τη διοίκηση. Και είναι μία κίνηση που βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: