Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Με τον Τσιώλη όλα μπήκαν σε μια σειρά»

«Με τον Τσιώλη όλα μπήκαν σε μια σειρά»
Το εγκώμιο του Σάκη Τσιώλη έπλεξε ο Σάββας Τσαμπούρης μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του στον δεύτερο γύρο οφείλεται στην έλευση του Έλληνα τεχνικού που έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά ενώ επισήμανε πως προτιμά να προκριθούν οι Αρκάδες στον τελικό του Κυπέλλου παρά να μπουν στα πλέι-οφ της Σουπερλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Τσαμπούρης στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

«Συνήθως νικάγαμε σε όλα τα ματς με 1-0. Από πέρυσι είχαμε να νικήσουμε 3-0, πάλι με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Το κύριο σημείο της χθεσινής συνάντησης ήταν το δεύτερο γκολ. Μπήκε στο κατάλληλο χρονικά σημείο, μετά ο Εργοτέλης ανοίχτηκε για να μειώσει και έτσι πετύχαμε και το τρίτο γκολ.

Η ομάδα είχε όλο το καλοκαίρι αυτή την ιστορία σε ποια κατηγορία θα παίξει και γενικώς δεν βρίσκαμε ρυθμό. Από τον ερχομό του Σάκη Τσιώλη και μετά όλα μπήκαν σε μια σειρά.

Αυτό που έχει επιβάλλει στο παιχνίδι μας ο Σάκης Τσιώλης είναι το συνεχές πρέσινγκ και να παίζουμε πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν ένας προπονητής λέει τόσα κολακευτικά λόγια για μένα. Βέβαια είναι όνειρο μου η κλήση στην Εθνική αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Αν η ομάδα δεν έκανε καλή πορεία φέτος, κανενός το βλέμμα δεν θα στρεφόταν στον Τσαμπούρη ή στον Πιπίνη. Δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Είμαστε κοντά στην είσοδο στα πλέι οφ αλλά στόχος μας είναι το Κύπελλο. Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο στα ημιτελικά, που είναι ομάδα στα μέτρα μας. Προσωπικά θα προτιμούσα να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται και μας συμπαραστέκεται. Κοιτάμε με τις επιτυχίες που κάνουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: