Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Ποτέ δεν βρίζω μάνες και οικογένειες»!!

«Ποτέ δεν βρίζω μάνες και οικογένειες»!
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει επιτεθεί με ανάρμοστες εκφράσεις εναντίον παικτών της ΑΕΚ στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη, προχώρησε ο Νέρι Καστίγιο.

«Κατ’ αρχήν ποτέ δεν βρίζω μάνες και οικογένειες, όπως έχει γραφτεί. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Γεωργέας άρχισε να μου μιλάει με άσχημες εκφράσεις, ενώ το σκορ ήταν 0-0 λέγοντας: “Θα σε... κερδίσω” κι εγώ του απάντησα: «Εγώ σε... κέρδιζα 7 χρόνια με τον Ολυμπιακό, σε κέρδισα πέρυσι στο ΟΑΚΑ, θα σε κερδίσω σήμερα και θα σε κερδίζω πάντα. Εμένα δεν με κέρδισες ποτέ και ούτε θα το κάνεις», υποστήριξε ο Μεξικανός στο pamesports.gr, που στην συνέχεια κατέθεσε τη δική του εκδοχή για τη διένεξη που με είχε με Δέλλα και Μάκο:

«Ο Δέλλας με προσέβαλλε πρώτος. Αν είναι άνδρας να βγει να πει αυτό που μου είπε. Επίσης, ο Μάκος να ρωτήσει πρώτα τον Δέλλα τι μου είπε και μετά να μου μιλήσει. Πρώτα με έβρισε ο Δέλλας και μετά του απάντησα εγώ. Ο Μάκος και ο Γεωργέας δεν άκουσαν τη βρισιά που μου είπε ο Δέλλας. Ας τον ρωτήσουν. Εγώ απάντησα στα λόγια του Δέλλα, δεν τον έβρισα πρώτος. Αν δεν με προσβάλλουν και δεν με βρίσουν ούτε εγώ το κάνω. Ποτέ δεν βρίζω πρώτος».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: