Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ντέιβις: «Θέμα αυτοπεποίθησης»

Ο MVP της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, Ρόναλντ Ντέιβις μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη νίκη του Άρη επί της Καβάλας και την προσωπική του πολύ καλή απόδοση.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. παίξαμε πολύ καλά, συμπεριφερθήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και είμαι περήφανος για τον τίτλο αυτό, αλλά αν δε με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου δε θα κατάφερνα να πετύχω τόσους πολλούς πόντους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, αλλά ο Άρης ήταν πιο συγκεντρωμένος στο στόχο του, ήταν διαβασμένος, το προπονητικό τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά και περιορίσαμε τα ατού της Καβάλας. Είχαμε αυτοπεποίθηση και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια του Άρη και το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό υπογράμμισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, είναι καλή ομάδα ο Ηλυσιακός. Αν προσπαθήσουμε όσο πρέπει μέσα στο γήπεδο, θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πρέπει να μπει συγκεντρωμένη ομάδα, να περιορίσει τον Ηλυσιακό.

Υπάρχουν έντεκα παίκτες που πρέπει να παίξουν σκληρά και να πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Από το ματς θα απουσιάσουν οι φίλαθλοί μας που μας έδωσαν ενέργεια στο ματς με την Καβάλα, αλλά θα τα δώσουμε όλα.

Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ο Άρης πιστεύω ότι θα βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία από τις πρώτες θέσεις».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ:

«Περιμένω πώς και πώς το συγκεκριμένο ματς. Έχω ακούσει πολλά για αυτό το παιχνίδι, δεν είχα παίξει στον πρώτο γύρο και το περιμένω με αγωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: