Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Μέχρι τώρα πληρώναμε… γαμ********»!

«Μέχρι τώρα πληρώναμε… γαμ********»!
Ξέσπασμα οργής από τον Γιάννη Κόντη για όσα καταλογίζουν στον ίδιο και την παρούσα διοίκηση στον Άρη για κακούς χειρισμούς στα οικονομικά της ΠΑΕ.

«Να έρθει όπως θέλει να κάνει τον μυαλοπώλη βάζοντας λεφτά. Μέχρι τώρα πληρώναμε… γαμ********», οι αιχμές για τις αμαρτίες του παρελθόντος, ενώ για την νέα αποχή των ποδοσφαιριστών, είπε: «Δεν μπορώ να τους κακίσω. Όμως όλοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους», επισήμανε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων».

Οι δηλώσεις του στον ΑΡΗΣ FM:

Για τη νέα αποχή των ποδοσφαιριστών λόγω της καθυστέρησης των πληρωμών, την έλλειψη ρευστότητας και όσα χρεώνουν στη διοίκηση: «Η αποχή είναι κάτι το οποίο έτσι το είδαν και έτσι το έκαναν. Έχουμε πει κάποια πράγματα είμαστε στη διαδικασία της αδειοδότησης. Θα δούμε τι χρειαζόμαστε για την διαδικασία του διακανονισμού. Όποιος έχει αμφιβολία εδώ είμαστε και ας έρθει ο μυαλοπώλης με τα λεφτά στην τσέπη να πάρει την ΠΑΕ. Δεν μίλησαν για χρόνια και πλήρωσαν τις προσφυγές στη FIFA από καμιά 20αρια παίκτες. Είτε για την εφορία καμιά 6-7 εκ. ευρώ που πληρώσανε... Μακάρι να ήταν διοίκηση πρωτοδικείου, να μην πληρώναμε τις προηγούμενες υποχρεώσεις και να είμαστε κύριοι. Δεν θα χρωστούσαμε ούτε 1 σεντ. Η ΠΑΕ Αρης πλήρωσε γαμ******** και τώρα κοιτάει να πληρώσει και τα δικά της. Αυτό κάποιοι θα πρέπει να προσπαθήσουν να το βγάλουν ότι δεν ισχύει και δεν είναι έτσι... Αν αυτοί που λένε ότι αγαπάνε τον ΑΡΗ θα περιμένουν να δούνε τι θα γίνει και οι παίκτες να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ζει η ομάδα γα να πάρουν αυτά που τους οφείλονται. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Είπαμε να φέρουμε χρήματα αλλά δεν είμαστε ο Χριστός στο γάμο της Καννά να πολλαπλασιάσουμε τα χρήματα όπως τα ψωμιά. Εδώ είμαστε και αν κάποιος έχει χρήματα ας έρθει να τα βάλει και εμείς φεύγουμε.

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αποχή. Αποχή κάνεις σε κάποιον που έχει και δε σου δίνει. Ήδη καλούμε κάποιους για να κανονίσουμε τις οφειλές. Η αποχή είναι δικαίωμα τους αλλά δεν προσδίδει κάτι. Το ξέρουμε όλοι και ο κόσμος. Δεν θέλω να μπερδέψουμε καταστάσεις. Δεν κακίζω τους παίκτες. Είναι άνθρωποι που είτε 5.000 ευρώ παίρνουν είτε 500.000 και αναλαμβάνουν τις ίδιες υποχρεώσεις. Φτάσαμε εδώ για να πληρώνουμε προηγούμενους από εσάς ή φόρους».

Για το αν θα επιστρέψουν νωρίτερα από την Τετάρτη στις προπονήσεις: «Δεν γνωρίζω, θα σκεφτούν και θα μας πουν».

Για όσα του χρεώνουν προσωπικά: «Με έχουν εκνευρίσει τα ψέματα που λέγονται καθημερινά. Παίκτες δεν έχουμε αγοράσει τα τελευταία χρόνια. Ερχόταν παίκτες χωρίς να πληρωθεί ομάδα. Για μένα το κανονικό είναι να έρχονται 10-15 παίκτες έχοντας μονοετή συμβόλαια. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό και ο καθένας έχει δικαίωμα για προσφυγή και διεκδικεί λεφτά. Άμα έχεις παίκτες με 2ετή, 3ετή, 4ετή θα πρέπει να τους έχεις πληρωμένους».

Για την συνέχεια: «Σε όλα τα παιχνίδια διεκδικεί τη νίκη ο Άρης. Στα τελευταία 9 παιχνίδια κάνει μία αντεπίθεση και είναι αήττητος. Οφείλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί και να πάρει τους βαθμούς. Κάθε βαθμός είναι 20-25.000 ευρώ».

Για την νίκη επί της ΑΕΚ και όσα ειπώθηκαν για την τύχη που είχαν οι «κίτρινοι»: «Έχουμε δει το αντίθετο να γίνεται πολλές φορές και μάλιστα με την ΑΕΚ. Δηλαδή να χάνουμε ευκαιρίες και να εφαρμόζεται ο νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν είδα κανένα από τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους όμως τότε να τονίζουν την ανωτερότητα του Αρη. Ακόμα, κάποιοι δημοσιογράφοι έβαλαν στο στόχο τον Καστίγιο, ενώ δεν έχουν κάνει το ανάλογο σε προστριβές παικτών με δικούς μας παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι πριν παίξουμε γίνεται ειδική διδασκαλία από τους προπονητές για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Καστίγιο. Έχει ωριμάσει όμως και ξέρει τι γίνεται. Κάποιους τους ενοχλεί ότι έχει κάνει αυτό το come back».

Δεν υπάρχουν σχόλια: