Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

"Πήραμε εκδίκηση"

Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε για την... εκδίκηση που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το 1-3 του πρώτου γύρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
"Πήραμε εκδίκηση"

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος άσος του ΠΑΟΚ στον "Sport 103 fm":
Για το πως ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη στο ΟΑΚΑ: "Αισθάνομαι κουρασμένος. Ηταν μεγάλη νίκη η χτεσινή. Εχουμε πετύχει δύο  νίκες επί μεγάλων ομάδων στην Αθήνα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω σε κάτι συγκεριμένο το πως ήρθε η επιτυχία. Είμαστε μια ομάδα με εμπειρία, πολλούς αγώνες στα πόδια μας, είχαμε και λίγο τύχη και όλα πήγαν καλά".
Για τα κίνητρα του "Δικεφάλου: "Απλά εμείς θέλαμε μετά την ήττα από την Ουντινέζε να επιστρέψουμε στις νίκες, θέλαμε να κερδίσουμε. Αλλά επιθυμούσαμε να πάρουμε και εκδίκηση για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας στον πρώτο γύρο".
Για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό πριν το ματς μεταξύ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: "Δεν ήξερα κάτι τέτοιο, εμείς κοιτάμε μόνο τον ευατό μας, θέλαμε να κερδίσουμε, να πάρουμε εκδίκηση. Αλλά αν διάλεγα θα επέλεγα νίκη επί της Ουντινέζε και όχι κόντρα στον Παναθηναϊκό".
Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε επί της Ουντινέζε: "Δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο ο αποκλεισμός. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν παίξαμε άσχημα, αλλά δεν προκριθήκαμε, η πρόκριση ήταν 50-50. Λίγο παραπάνω προσοχή ήθελε και λίγο περισσότερο πάθος. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες χωρίς πάθος είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω είδατε και εσείς πως πέρα από τα γκολ η Ουντινέζε δεν έκανε πολλές φάσεις. Η αλήθεια είναι ότι έπεσε πολύ το ηθικό μας μετά το γρήγορο γκολ της Ουντινέζε".
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να τερματίσουμε στα πλέι οφ όσο πιο ψηλά γίνεται. Εκτός του Τσάμποινς Λιγκ θα έχουμε και λιγότερα προκριματικά να παίξουμε. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τα πλέι οφ. Εγώ διαφωνώ, το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώνει την τελευταία αγωνιστική".
Για το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φτάσει στην 2η θέση τις 7 αγωνιστικές που απομένουν: "Σίγουρα έχουμε τις δυνατότητες. Είναι δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς και τιμωρημένους ποδοσφαιριστές. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πηγαίνουμε για τη νίκη".
Για το ποιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: "Δεν μπορώ να πω για έναν, πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά. Χαλκιάς, Λίνο και Σαλπιγγίδης αγωνίστηκαν καλά. Ο Χαλκιάς ειδικά ήταν πολύ καλός".
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Νιώθω υπερήφανος που παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα και σε αυτή την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: