Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αλεξανδρής: «Θα πάρουμε τη νίκη»

Αλεξανδρής: «Θα πάρουμε τη νίκη»
Ένα γεμάτο «Αλεξάνδρειο» και τον Άρη νικητή στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ(14/3, 19:00) περιμένει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε πως η ομάδα του είναι καλά προετοιμασμένη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να πάρει το ροζ φύλλο και να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη βοήθεια του κόσμου που ελπίζουμε ότι θα γεμίσει το Παλαί, θα πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Μια νίκη που χρειαζόμαστε πολύ για να πετύχουμε στον στόχο που έχουμε θέσει εδώ και καιρό», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά των παικτών ο Ρόναλντ Ντέιβις είπε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας στο βίντεο και πρέπει να εφαρμόσουμε ότι μας ζητήσει ο κόουτς. Το «κλειδί» θα είναι να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να αγωνιστούμε με καρδιά. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε. Ανυπομονώ να έρθει ή ώρα που θα αρχίσει η αναμέτρηση. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός που θα δώσω μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Όσον αφορά όμως το πώς προετοιμάζω τον εαυτό μου, δεν πρόκειται να αλλάξω τις συνήθειες μου. Με την ίδια προσέγγιση βλέπω τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο σήμερα, θα μπω αύριο στο παρκέ πριν τον αγώνα για έξτρα σουτ και θα βγάλω την ώρα της «μάχης» όλη μου την ενέργεια. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τους φιλάθλους του Άρη μια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube, με έχει πιάσει αρκετός κόσμος στον δρόμο τις τελευταίες μέρες που μου ζητάει να κερδίσουμε και περιμένω από τους φιλάθλους μας να είναι πολύ ενθουσιώδεις αύριο και ανυπομονώ να ζήσω από κοντά αυτήν την ατμόσφαιρα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: