Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

«Έχουμε όλα τα εχέγγυα για την άνοδο»

«Έχουμε όλα τα εχέγγυα για την άνοδο»
Αισιόδοξος πως η Παναχαϊκής μπορεί να διεκδικήσει επάξια την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Βασίλης Βούζας.

«Έχουμε τα εχέγγυα για να πετύχουμε την άνοδο. Ισχυρή διοίκηση, κόσμο και καλό και μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλη Βούζα:

Για τις εντυπώσεις του: «Όλα είναι θετικά. Η πόλη είναι όμορφη και η ομάδα έχει θετική πορεία. Όλα βαίνουν καλώς».

Για τους διεκδικητές της ανόδου: «Είναι ένα γκρουπ ομάδων με ιδιαίτερη δυναμική και μεγάλο βαθμό δυσκολίας όταν τις αντιμετωπίζεις. Υπάρχουν ομάδες δύο ταχυτήτων και ομάδες που λόγω ρόστερ δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Πολύ καλή ομάδα -συνυπολογίζοντας όλο το πακέτο: ιστορία, παρελθόν- είναι η Βέροια, την οποία αντιμετωπίζουμε αύριο. Από εκεί και πέρα ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς και τελευταία ο Πιερικός. 7-8 ομάδες έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο».

Για την Παναχαϊκή ειδικότερα: «Έχουμε μια δύσκολη προσπάθεια, με απαιτητικό πρόγραμμα, κόντρα σε καλές ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Πάντως, έχουμε τα εχέγγυα για να πετύχουμε την άνοδο. Ισχυρή διοίκηση, κόσμο και καλό και μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε. Ελπίζουμε οι προσπάθειές μας να ανταμειφθούν. Η εικόνα μας στο γήπεδο δεν αντικατοπτρίζεται με την προσέλευση του κόσμου. Σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα αγκαλιάσει τις προσπάθειές μας».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος της Football League: «Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι σε χειρότερη μοίρα. Ωστόσο κατά μεγάλο βαθμό δεν βλέπουμε φαινόμενα του παρελθόντος. Είναι πιο καθαρό το πρωτάθλημα. Ας περιμένουμε βέβαια μέχρι το τέλος, δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: