Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν "όχι" σε άγνωστο πριμ!

Πριν από το αγώνα με τον Παναθηναϊκό, προτάθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ, πριμ νίκης αγνώστου προελεύσεως. "Πείτε του να βγει και να το ανακοινώσει δημόσια", η απάντηση των αρχηγών!
Οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν "όχι" σε άγνωστο πριμ!
Μία ήμερα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, μέλη του Δ.Σ της κιτρινόμαυρης εταιρείας κάλεσαν τους τρεις αρχηγούς της ομάδας (Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Παντελής Καφές) για μία συζήτηση με χρηματικό αντίκρισμα για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε περίπτωση νίκης.
Η πρόταση ήταν η εξής: "Υπάρχει κάποιος που προθυμοποιείται να σας δώσει ένα σημαντικό πριμ νίκης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Είναι γνωστός και επιφανής ΑΕΚτζής, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και παράλληλα να βοηθήσει εσάς και την ομάδα".
Η απάντηση των αρχηγών, ήταν απόλυτη και ξεκάθαρη: "Αν δεν μας πείτε ποιος είναι, δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε χρήματα τα οποία δεν ξέρουμε από που προέρχονται.
Δεν χρειαζόμαστε αμοιβή για να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, η φανέλα της ΑΕΚ είναι από μόνη της το κίνητρο μας".
Η συνομιλία σε γραφείο του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, διήρκεσε δύο λεπτά. Οι αρχηγοί αποχώρισαν έχοντας καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να μπούνε σε οποιαδήποτε συζήτηση για πριμ, δίχως να γνωρίζουν τον άνθρωπο που είχε αυτή την καλή βούληση.
Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ρωτήσουν ποιο είναι το ποσό, όμως καλό θα είναι ή από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, ή από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, να ενημερωθούμε για την προέλευση αυτής της επιθυμίας-πρότασης.
ΥΓ: Οι πληροφορίες μας (χωρίς αυτές να είναι απόλυτα διασταυρωμένες) λένε ότι ότι το πριμ νίκης θα ήταν 500.000 ευρώ!
Πηγή: sport24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: