Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

«Πίστη για νίκη»

Πρόκληση είναι το ματς της Τετάρτης με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για τον Δήμο Ντικούδη, με τον φόργουορντ του ΠΑΟΚ να είναι αισιόδοξος για τη νίκη.
«Πίστη για νίκη»
«Δεν υπάρχει κάποια ειδική προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είναι παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και σαν ντέρμπι, είναι πάντα ένας αγώνας πρόκληση. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα που μεσολάβησε, έχοντας στο μυαλό ότι πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ποια θα είναι η ατμόσφαιρα. Ακόμη κι αυτοί που είναι νέοι στην ομάδα και δεν ξέρουν, θα το μάθουν πολύ γρήγορα και με αυτά που τους έχουμε πει ήδη, αλλά και με το που θα μπουν στο γήπεδο. Νομίζω ότι πάντα οι αθλητές προτιμούν να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμια βέβαια ατμόσφαιρα, παρά σε ένα άδειο γήπεδο», είπε αρχικά ο Δήμος Ντικούδης και συνέχισε:

«Ένα ντέρμπι πάντα σε έλκει περισσότερο. Όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα τρία που απομένουν, ουσιαστικά θα έχουμε την τελευταία μας ευκαιρία, αλλά νομίζω ότι ήδη παίζουμε καλύτερα. Παίξαμε ομαδικά και κάποια παιδιά έκαναν και βήματα μπροστά. Το δείξαμε για αρκετή ώρα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου. Θα έχει βέβαια σημασία πως θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και πως θα είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μας φοβίζει καμία από τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και απλά μένει να το δείξουμε. Δεν ξέρουμε πως θα πάει το παιχνίδι, μπορεί να είναι κλειστό το σκορ, μπορεί να φύγει ψηλά. Αυτά τα ντέρμπι είναι παιχνίδια με ιδιαιτερότητες, δεν πρέπει να επηρεαστούμε, αλλά να βγάλουμε στο γήπεδο την πίστη που έχουμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: